tiistai 5. elokuuta 2014

Plevnassa syömässä

Yleensä kesäisin ollaan tavattu vanhan kaveripariskunnan kanssa ja parina viime kesänä ruokapaikaksi on valittu Mustalahden satamaravintola Kaisla, mutta nyt hoksattiin että siellä olikin juuri joka tiistainen moottoripyöräjengin kokoontuminen.
Päätettiin sitten vaihteeksi mennä panimoravintola Plevnaan ja terassilta löytyi sopivasti vapaa pöytä, niin että saatiin nauttia trooppisen lämpimästä kesäillasta.Mä valitsin terassilistalta Pulled Beef Burgerin juuresranskalaisilla ja ne olivatkin yllättäen tosi hyviä, en ole ennen sellaisia maistanut ja olin ensin vähän epäluuloinen. Mies otti pyttipannun josta muiden makkararuokien lisäksi Plevna on tunnettu, kaverilla kuvassa näkyy Metsästäjän leipä.Oltiin tyytyväisiä ruokiin ja päätettiin tilata vielä jälkiruokaakin ja belgialainen vohveliannos oli meidän porukassa suosittu ja onnistunut valinta:)


Tuli vaihdettua samalla kuulumiset pitemmältä ajalta. Kiva kun on säilynyt ystäviä ihan nuoruusvuosilta, kaverin kanssa oltiin aikoinaan samaan aikaan pankissa kesätöissä yli 30 vuotta sitten;) Kieltämättä oli aika erilaiset ajat ja elämäntilanteet silloin, mutta yhtä nuorekkaana ollaan edelleen pysytty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti