keskiviikko 20. elokuuta 2014

Hotellilta ja rannalta

Nyt mä maltan jo vähän välillä järjestellä matkakuvia koiran sylittelyn ohessa:) 
Kyllähän se Honey tänään oli yli tunnin jo yksinkin kun kävin ripsihuollossa ja kivasti meni pientä nyyhkytystä lukuunottamatta. Ikinä aiemmin en ole tarvinnut pitempää huoltoaikaa, mutta kyllä reissussa varisi ripsiä ihan jatkuvasti eikä juuri mitään jäänyt jäljelle.
Mutta nyt vähän kuvia ja juttua hotellista alueineen ja rannalta, myöhemmin erikseen ruoasta (lempiaihe) ja kaupungilta.


Hotelli oli Sentido Ixian Grand, mutta siinä oli yhteydessä sviittipuoli omine uima-altaineen, jossa oli myöskin erillinen vastaanotto sekä oma ravintola ja sieltä mies oli meille varannut huoneen. Olinkin tosi yllättynyt koska en paljon muutenkaan matkustele enkä ole koskaan ollut missään tasokkaammassa paikassa, mutta nyt viisikymppisjuhlien kunniaksi kokeiltiin tällaista vaihtoehtoa, joka osoittautui tosi hyväksi. Huoneessa oli valoisat ja avarat tilat ja se oli oikein tyylikäs ja siisti sekä tosiaan heti perille päästyä meidän tavisten yllätykseksi tarjottiin kuohuviiniä ja hedelmiä.
Parasta oli oma yksityinen uima-allas jossa saattoi pulikoida joka välissä (merenneito vauhdissa) ja se mahdollisti senkin että mies, joka on urheilullinen vuokrasi yhtenä päivänä pyörän ja mä viihdyin omalla altaalla itsekseni kirjan kanssa.


Koko hotellin palvelut ja uima-allasalue kuuluivat myös sviitteihin. Ympäristö oli kaunista ja vihreää, yleisellä altaalla emme uineet ollenkaan kun oli se oma allas ja meri vieressä, mutta istuskelimme siellä kyllä välillä.
Rakenteilla oli myös vielä hiukan keskeneräinen wellness-paikka, jossa oli tarjolla joogaa, pilatesta ja hierontaa yms. mutta niitä palveluja emme käyttäneet.


Rannalla kävimme lähes joka ilta ihailemassa auringonlaskua ja hevosia, joita tuotiin kuljetusautolla iltaisin uimaan.
Auringonottoa ja meressä uintia harrastimme vaan muutamana päivänä. Jo senkin takia oma allas oli täydellinen, koska mun nilkkani vaivasi vielä ja rantaviivan tuntumassa oli pyöreää kivenmukulaa, jota jatkui jonkin matkaa veden alla ja se oli tosi petollista ja epätasaista terveillekin nilkoille.
Kaiken kaikkiaan olimme tosi tyytyväisiä hotelliin ja palveluun, voi kyllä lämpimästi suositella muillekin; tuonne palaisi mielellään uudelleenkin.2 kommenttia:

  1. Ihania matkakuvia ja lomamuistoja ! Voi kun tulee taas niin matkakuume että ...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kivaa mut kotiinkin on aina hyvä tulla:) mä mietin et jos sit seuraavaksi kuuskymppisenä lähtis...

      Poista