perjantai 15. elokuuta 2014

Instahetkiä ennen lomaa

Täällä hotellin nettiyhteys toimii vähän miten sattuu ja esimerkiksi nyt on pakkolomaa blogien lukemisesta kun kestää ikuisuus avata mitään sivuja.
Mutta laitan kuitenkin Instagram-kuvia lomaa edeltävältä viikolta...


Kaapon kanssa tuli nukuttua viimeiset yöt patjalla parvekkeen oven lähellä että saatiin helpotusta helteeseen. Se oli loppuun asti yhtä hellyydenkipeä.

Tavallisuudesta poikkeavia kuvakulmia patjalla köllötellessä:)

Uudessa työpaikassakin ehdin koulutuspäivät ontua nilkka lastan tukemana, eikä se lopulta ollutkaan pelkkää istumista ja koulutusta, vaan päiviin sisältyi paljon kantamista, kulkemista ja muuttotouhua. Maisemat ainakin ovat upeat.

Viimeinen kuva Kaaposta jossa se lepäilee eteisessä ja halusi näköjään olla Tuhkimo ja sovittaa mun kenkääni:) Oli se niin ihana höperö.


Piti sitten mennä lääkäriin ja viimeiset työvuorot sain vielä sairauslomaa ja nilkan lepuuttamista. Kävin samalla välipalalla Hesessä.

Täytyi hommata uusi matkalaukku kun miehen laukku oli edelleen Ruotsissa kesätyöläisen mukana ja valitsinkin oikein huikeanvärisen, jonka erottaa kaukaa. Sitä saa sit muutkin lainata kun en ehkä matkusta taas kymmeneen vuoteen;)

Lushin saippuat on meillä kovassa käytössä, kuluvat viimeistä rippusta myöten, laitan pian taas uutta tilausta kunhan pääsen kotiin.

Oon haaveillut omasta nimikkopullosta ja jostain Metsäkylän Salesta mies sen lopulta sattui bongaamaan.


Kävin Midhillissä harjoittelemassa matkaa varten ja söin Secret of Greece-hampurilaisen.

Valitsin itselleni matkustusasua, jolla selviää yön viileydessä ja koneessa jos on vetoa.

Jäännökset juhlakimpusta tuli vielä hyödynnettyä silmänilona.

Viime hetkessä vielä metsästettiin valjaita uudelle perheenjäsenelle, sellaiset ovat suositeltuja sitä hakiessa ja ainakin alkuun. Vähän vaikea vaan valita kokoa mutta pinkki linja jatkuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti