torstai 2. heinäkuuta 2015

Ilouutisia


Koko kevään aina vaan enemmän yltynyt kaaos olohuoneen opiskelupisteessä ja aina vaan vähäsanaisemmaksi muuttunut stressaantunut pääsykokeisiin lukija aiheutti myötätuntoa ja välillä kiukkuakin mukana elävässä lähipiirissä.
Kesäkuun alussa koitti sitten jännittävä pääsykoepäivä, jonka jälkeen Amanda on voinut vaan odottaa tuloksia tehtyään parhaansa.

Ja nyt uurastus sitten palkittiin; opiskelupaikka avautui Tampereen yliopistoon kauppatiedettä lukemaan kirkkaasti odotukset ylittävillä pisteillä ja Vaasaan muuttoakaan ei tarvitse enää miettiä.
Täytyy sanoa että kyllä tässä ovat kaikki eläneet jännityksessä mukana ja nyt on suuri helpotus kun lähitulevaisuus on ratkennut.

Oon tyytyväinen että kaikilla tytöillä on nyt opiskelupaikat ja opinnot joko alkamassa tai loppusuoralla. Nykyään kun se ei ole niin helppoa ja itsestään selvää että edes pääsee opiskelemaan, vaan kilpailu on kova, erilaista se oli ennen vanhaan;)


Nyt on aika nauttia kesästä kesätöiden ohella ennen kuin odotettu opiskelijaelämä alkaa ja Honeykin toivottaa onnea kukkakimpun kanssa.

6 kommenttia:

 1. Onnea opiskelupaikasta! Kiva lukea, kun nuorilla on nuo opiskeluasiat hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta se nuorinkin sit muuttaa pois mutta jää onneksi Tampereelle vielä...

   Poista
 2. Onnea opiskelupaikasta - sekä tyttärelle että äidille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on kivi pudonnut sydämeltä, niin paljon mäkin jännitin miten onnistuu kovan paineen alla haku!

   Poista
 3. Näin yritteliäisyys palkitaan. Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on, luku-urakkaa riitti mutta työ kannatti:) Kiitos!

  VastaaPoista