maanantai 13. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Livbox


Livboxin teemana heinäkuussa on luonto, koska tällä hetkellä luonto on kauneimmillaan huolimatta siitä, että kunnon kesäkeleistä ei ole voinut nauttia kuin hetkellisesti. Tuotteissa on käytetty luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja ne ovat myös saaneet inspiraatiota luonnosta.
Acon kosteuttava ja pehmentävä päivävoide on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle ja lahjoitin sen Idan käyttöön.
Jalkavoiteita mulla kuluu päivittäisessä käytössä, joten Lumenen virkistävä jalkavoide oli tervetullut uutuus.


Ida sai myös apteekeissa myytävän ahkeralle matkustajalle sopivan matkakokoisen vartaloemulsion, joka auttaa hillitsemään ihon kutinaa ja imeytyy nopeasti.


Paketissa oli myös vaikka luontoretkelle mukaan otettava Hula-välipalapatukka.


Livboxin pitkäaikaisena tilaajana sain ylimääräisen, ylellisen Clarinsin huulikiillon, joka hoitaa ja suojaa huulia. Nätti pinkki väri.


Kloranen pikkuisen kuivashampoon pakkasin mökkimeikkipussiin, koska siellä varsinkaan ei tule niin usein pestyä hiuksia. Muutenkin kuivashampoot ovat tulleet mulle vakituiseen käyttöön kätevyytensä takia, niillä saa hyvin pidennettyä hiustenpesuväliä ja ne antavat tuuheuttakin hiuksille.


Näytekokoisen shampoon ja hoitoaineen aion säästää seuraavan kampaajakäynnin jälkeen kun hiuksissa on taas uusi värikäsittely. Näillä näkymin venytän kampaajalle menoa ainakin syyskuulle, jos vaikka sattuu vielä aurinko paistamaan niin että hiukset haalistuvat ja muutenkin olen taas antanut niiden kasvaa pituutta reilummin.

Mä oon tyytyväinen uuteen toimitustapaan, nyt haen pakettini automaatista postia paljon lähempänä olevasta ruokakaupasta, jonka aukioloajatkin ovat paremmat kun postissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti