perjantai 26. kesäkuuta 2015

Vaihteeksi kosmetiikkaa

Mä oon tehnyt taas muutamia hankintoja, joista olen lähinnä innostunut kosmetiikkablogeja lukiessani. Tein mm. heti tilauksen uuteen Beauty Pop Up- verkkokauppaan, koska olen jo pitempään himoinnut sellaista timanttirengasta BeautyBlender-meikinlevitysmunalleni ja huomasin että sieltä niitä löytyy...Timantinkiilto silmissäni tilasin oman Blingringin jossa sientä voi kuivattaa ja säilyttää kuninkaallisesti. Sitä ei saanut ostettua pelkästään vaan mukana tuli toinen "muna" varalle.
Samaan tilaukseen laitoin Eosin käsivoiteen, koska muutenkin olen käsivoidefriikki ja toi nyt oli vaan niin söpö. Ne huulivoidepallot on mulle ennestään tuttuja, mutta noita käsivoiteita en ole aiemmin nähnyt.Niin hyvä marjainen tuoksu ja kiva sileä kädessäpideltävä pakkaus, melkein kuin joku stressinlievittäjä jota voi hipelöidä kourassaan.
Siinä oli mun tilaukseni, mutta muuten sitten hankin jo aiemmin Sokoksesta tehokkaaksi arvioidun BeautyBlender-puhdistusaineen, jolla voi sienen lisäksi puhdistaa meikkisiveltimiä ja se oli hyvä kyllä ostos, aiemmin olen sientä pessyt ihan tavallisella saippualla mutta kyllä tämä toimii paremmin.


Viimeisin hankinta oli Balmainin suolasuihke hiuksille, jota on myös kovasti ylistetty. Se tuo rakennetta sileille hiuksille, mutta vielä en ole ehtinyt tehdä mitään kampauksia kokeillen sen toimivuutta, kun olen lähinnä mennyt mökkitukalla viime aikoina. Mutta sen verran olen testannut että tuoksu on miellyttävä.


Viikonloppu vielä mennään savuntuoksuisilla niskanykerölle kerätyillä hiuksilla ( mökkisaunan vesipata vähän temppuilee ja aiheuttaa välillä palvaamotunnelmaa ) ja maanantaina sitten alkaakin arki ja työt onneksi neljän yön putkella, joten edessä on ikäänkuin pehmeämpi lasku.

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hauska esine tuo teline sienelle - en ole ennen nähnytkään;)
  Hyvää viikonloppua - nauti täysillä ennen arjen alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Eipä ehditty lomalla Turkuun vaikka pitikin poiketa, jää heinäkuun puolelle:)

   Poista