lauantai 6. kesäkuuta 2015

Avonin ostoksia

Lindakin tuli eilen sopivasti Tampereelle ja lähdettiin samalla herkuttelemaan Koskariin jugujäätelöllä kun haettiin Avonin kosmetiikkatilauksemme. Shampoo ja hoitoaine tuli ostettua muualta mutta pääsivät nekin nyt kuviin.
Avonilta on tuo mangontuoksuinen takkujenselvittäjäsuihke, jota tulee aamuisin yleensä suihkittua latvoihin kun hiusjuureen laitan puolestaan kuivashampoota. Lapsillehan se on tarkoitettu mutta toimii hyvin, oon tarpeeksi lapsenmielinen...


Tarjouksessa olivat ikääntyvän ihon yö- ja päivävoide kultapurkeissa, niitä olen aiemminkin käyttänyt ja sopivat kuivalle iholleni.


Irtopuuteri oli mulla jo jonkin aikaa sitten loppunut ja tätä jo kovasti kaipasin, tupsuttelen normaalisti aina läpikuultavaa irtopuuteria meikkivoiteen päälle kevyesti.


Linda tilasi mm. sinisävyisen luomiväripaletin kesämenoihin, vaikkei yleensä arkisin olekaan mitenkään kova meikkaamaan.
Mä tykkään erilaisista huonetuoksuista ja nyt löytyi Avoniltakin omansa, jota en kuitenkaan vielä korkannut ja nuuskinut kun edellistäkin on vielä jäljellä. Mutta pullo oli ainakin kivan näköinen.Sellaisia tällä kertaa ja uusi kuvasto odottaa tutkimista taas.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti