tiistai 16. kesäkuuta 2015

Rennot kesämaljat


Mulla on tähän mennessä ollut todella sosiaalinen loma, parin ensimmäisen viikon aikana olen ehtinyt tavata jo viittä joko nykyistä tai entistä työkaveria kaupungilla syömässä tai sitten he ovat vierailleet mun luona. 
En muista tällaista ajanjaksoa kyllä aikoihin jos koskaan, töiden jälkeen on yleensä aina niin väsynyt ja vapaapäivinäkin on väsynyt tai on kaikenlaista muuta hommaa.


Tänään tavattiin mun entisen työkaverin kanssa ja otettiin maljat kesälle, vaihdettiin vuoden kuulumiset ja syötiin Ohranjyvässä ihanaa ruokaa.


Mä otin nyt oikein pippuripihvin kun se mieskin sieltä matkalta lähettelee jättipihvien ym. Ameriikan herkkujen kuvia...Mä oon kyllä kauhean huono keksimään mitään uusia, mielenkiintoisia ruokapaikkoja. Tahtoo aina ne samat tutut hyväksi koetut toistua, mutta onhan se niinkin että kun harvemmin käy ulkona syömässä niin on hyvä pelata varman päälle.
No niitä terassikelejä ei ole edelleenkään, mutta urheasti vedettiin jäiset mansikkamargaritat jälkiruoaksi. Tarjoilijakin kunnioitti meidän kesäsisua kun vettä satoi välillä kaatamalla ja ulkona oli aika hyistä.
Nyt alkaakin valmistautuminen mökkeilyyn ja juhannuksenviettoon maalaismaisemissa...

2 kommenttia:

  1. Sulla alkanut loma vauhdikkaissa mutta kivoissa merkeissä. Hölläät sitten kun siltä tuntuu. Kivaa juhannusta. :I)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa juhannusta teillekin päin! Mökille on varattuna vino pino dekkareita, sade ei haittaa ja siskon kanssa otetaan rennosti ...

      Poista