perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ei tarjennut terassilla

Piti viikolla mennä kesäiselle terassiaterialle ystävän kanssa, mutta oli niin kylmää ja tuulista että piti paeta sisätiloihin. Ei sitten keksitty oikein muutakaan paikkaa kun niin usein ennenkin hyväksi havaittu Kustaa Kolmonen. Sen verran mä vaihdoin kuitenkin kuvioita tällä kertaa etten ottanutkaan mitään hampurilaista vaan broilerihalloumileivän, joka oli oikein maukasta ja yrttistä.Mutta mukavaa oli oikein ajan kanssa rupatella ja istuskella vaikka se haaveissa ollut terassilla oleilu nyt jäikin tällä kertaa.
Nyt kun mä oon kotosalla kaupungissa niin yritän keksiä päivittäin aina jotain pientä asiaa vaikka kaupungille, ettei aika kulu vaan pelkästään kotona touhuillessa. Siinäkin on oma etunsa kun olen tunnetusti hidas kävelijä, samalla ehdin tarkkailla ympäristöä ja pysähdyn kuvailemaan kaikkea kiinnostavaa;)


Tälläkin kertaa tuumiskelin että vierivä kivi ei sammaloidu...


Sitten havaitsin että kävelykadulla lyhtypylväät olivat puhjenneet kukkaan.


Myöskin Näsilinnassa olisi kiva tässä piakkoin käydä kun näyttelytilatkin on nyt juuri avattu yleisölle ja miksei myös joskus tutustumassa  fiinimpään ruokapaikkaan.
Sen verran aurinkokin on välillä sentään näyttäytynyt, että ollaan Honeyn kanssa pystytty oleilemaan joitakin hetkiä kotiterassilla jäätymättä.


2 kommenttia:

  1. Koirat kyllä osaavat nauttia auringosta! Ja tietysti myös me kaksijalkaiset :) Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne! Toivotaan että välillä edes paistaa!

      Poista