keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

10 asiaa joita en ole koskaan tehnyt

Löysin haasteen Tiian  hauskasta Minäkö keski-ikäinen?-blogista ja päätin myös ruveta miettimään mitä en ole tehnyt ja ei se loppujen lopuksi ollut kovin helppoa.Mä oon ikäni ollut kesällä enemmän tai vähemmän mökillä, mutta en ole koskaan opetellut sytyttämään tulta takkaan, vesipataan, saunanpesään taikka grilliin. Aina ennen oli paikalla pappa tai muita tottuneita tulensytyttäjiä, eikä asiaa tarvinnut edes miettiä. Meillä oli jopa yhdessä rivitaloasunnossa puukiuas, jonka senkin aina mies tai pappa sytytti.
Onneksi mun siskoni, joka asuu maalla tätä nykyä osaa taidon, mutta olisi kyllä tarpeen varmaan opetella itsekin.

Mulla on kolme tyttöä, joilla on vuosien koulu-urakka takana ja kertaakaan en ole päällystänyt kirjoja kontaktimuovilla. Sen teki aina Muumi, joka syksyisin oli heti kyselemässä joko on päällystettävää ja riensi apuun.


Oon viisikymppinen suomalainen enkä ole koskaan käynyt Lapissa tai lähelläkään pohjoista.

En ole koskaan hakenut yliopistoon vaikka muinoin kirjoitin ällän paperit ja vaikka mun isäni työkaverinsa kanssa suunnitteli mun opintouraa, ja tää työkaveri taisi hommatakin mulle hakulomakkeet Uppsalan yliopistoon samalla kun omalle tyttärelleen.


En ole koskaan juonut kahvia, maistanut vaan kerran pikkutyttönä. Mitkään muutkaan kuumat juomat ei maistu, ehkä glögi hyvin jäähdytettynä  joulun aikaan ja viime vuonna nautin sitäkin jääpaloilla...

Mulla on ollut silmälasit jostain kymmenvuotiaasta saakka, mutta en ole koskaan pystynyt harkitsemaan  piilolinssien hankintaa; tekee jo pahaa ajatus että joutuu tökkimään jotain silmiinsä. Silmät on mulle jotenkin arka paikka, lähihoitajakoulussa olin ihan coolina ruumiinavauksessakin, mutta kun katsottiin videolta silmäleikkausta niin meinas taju lähteä.

En ole ollut koskaan missään festareilla, lähinnä sitä oli varmaan Virroilla lavatanssit teininä.


En ole koskaan pidellyt rottia, vaikka meillä niitä kaksi olikin lemmikkinä aikoinaan. Ne oli söpöjä mutta mua ällötti niiden nahkainen häntä niin paljon.

Mä en ole käynyt koskaan yksin elokuvissa, vaikka sitä olen joskus suunnitellutkin, aina on sitten kuitenkin kotisohva ja lukeminen voittanut.


En ole myöskään koskaan ollut missään brunssilla, mutta tykkäisin joskus kyllä mennä.

Kuvat on Pinterestistä etsitty.

7 kommenttia:

 1. Minulla on sama homma noiden rottien kanssa :) Kaverillani oli rottia ja ne olivat muuten kivoja, mutta minua ne hännät ällöttivät. En halnnut niiden häntien takia koskea rottiin. Nykyisin heillä on hiiriä, enkä tykkää niidenkään hännistä vaikka muuten ovatkin ihan söpöjä ja kivoja pideltäviä.

  Eläinkaupan kauppakeskuksen "esittelypäivänä" myyjän ilme oli aikamoinen, kun yksi rouva kysäisi, että saisiko näitä hiiriä ostaa hännät typistettynä tai leikata itse poikki. Olisivat hännättöminä kuulemma ihan täydellisiä lemmikkejä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja nuo naurunaamat eivät olleet sen takia, että hännättömät hiiret olisivat hyvä idea vaan tilanne oli kertakaikkiaan naurettava, kun potentiaalinen asiakas tuumii, että voisiko leikata hiiriltä itse hännät, jotta olisivat suloisempia.

   Poista
  2. Mutta marsut ja hamsterit on taas olleet munkin sylissä vaikka kuinka, että se rotatkin olis ihania ilman, tosin en oo koskaan miettinyt hännän leikkaamista... Oli varmaan myyjällä ihmettelemistä ja selittämistä:)

   Poista
 2. En ole minäkään käynyt koskaan Lapissa, Oulun keskustassa sentään yhden kerran ;) Mä olen kapinallinen ja kieltänytyt kontaktimuovipäällystyksestä. Sanonut vaan lapsille, että luonnonvaroja säästääkseen ei meillä muovia kirjoihin laiteta. Se on tähän asti ainakin riittänyt selitykseksi eikä kai opetkaan perään ole kyselleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni meillä piti laittaa kun osa kirjoista periytyi sit alemmille luokille kun säästettiin...Mutta sinne Lappiin ehkä vielä ehtii vanhempanakin:)

   Poista
 3. Täällä toinen viisikymppinen, joka ei ole koskaan käynyt Lapissa :D Luulin olevani ainoa tässä maassa. Jopa ulkomaalaistaustainen mieheni on samoillut Lapissa, en minä, kun mieli vetää aina vain etelään. Ähtäri on pohjoisin paikka, missä olen käynyt, eikä ole kaipausta kauemmas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa mullakin Ähtäri olla muuten pohjoisin kohde:) Lappiin vois kyllä ruska-aikana joskus mennä, laskettelusta ja hiihtämisestä en välitä...

   Poista