tiistai 9. kesäkuuta 2015

Matkajuttuja tiedossa

Puoli vuotta on vierähtänyt tosi nopeasti ja Idan elämä meksikolaisena opiskelijana alkaa olla päättymässä. Miestä ei tarvinnut kauaa houkutella kun hän päätti lähteä tytärtään vastaan, ei Helsinki-Vantaalle kuten joku tuttu ensin kuvitteli, vaan muutamaksi päiväksi Meksikoon Ensenadaan tutustumaan Idan asuinpaikkaan.
Siitä he sitten yhdessä suunnistavat roadtripille Amerikan puolelle, aikovat vuokrata auton ja kierrellä Los Angelesissä ja San Fransiscossa... Laadukasta isätytär-aikaa on siis tiedossa.

Valkattiin Suomen tuliaisia Idan vuokraemännälle ja hänen vanhemmilleen vietäväksi. Vuokraemäntä jota olemme mummoksi kutsuneet (Ida kertoi alkuun vuokranneensa huoneen joltain vanhalta naiselta, joka osoittautui olevan noin kolmekymppinen enemmänkin bilekaveriksi sopiva tyyppi) saa seuraavanlaista:
Noita ponnareita ihan sen takia että on kuulemma himoinnut Idan omia; ei niitä ilmeisesti Meksikosta saa...


Vanhemmat saavat muistoksi muumimukit.
Mies on parhaillaan lentämässä Tukholman kautta kohti New Yorkia ja sieltä matka taas jatkuu. Pyysin ottamaan reissulta kuvamateriaalia mullekin tänne näytettäväksi.

Itse kävin asioilla ja ostin parvekkeelle kukkasen, joka näytti saman tien kyllä ihan kärsineeltä ja samalla kärsineelle iholleni Sokoksen tarjouksesta elvyttäviä tippoja.Mutta seurailen matkaajien kulkua viestien välityksellä ja toivottavasti heillä on mukavaa yhdessä, Ida kun ei jatkossakaan kauaa Suomeen jää homehtumaan; seuraavaksi suunta on elokuun ajaksi aupairiksi Madridiin ja sieltä sitten suoraan työharjoitteluun Maltalle!

4 kommenttia:

 1. Onpas Idalla mielenkiintoinen kesä tulossa. Toivotan hänelle antoisia reissuja ja kivoja kokemuksia :)

  VastaaPoista
 2. Ehtii se sentään olla heinäkuun Suomessa kunnes taas pakkaa laukkunsa;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa isä ja tytär laatuaikaa! Vauhdikas tytär, teillä varmaan kova ikävä aina. <3 Mutta upeaa olla maailman kansalainen, kokee ja näkee paljon, elää elämää. :) Ihana tuo Estelle Thildin seerumi ja aivan mahtavat tuliaiset lähetitte matkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan jo totuttu kun Ida on matkustellut ja ollut aupairina ja hevosten hoitajana pitkään eri paikoissa, luotetaan että pärjää:) sellainen tuntu on vähän ettei taida Suomeen jäädä valmistuttuaankaan...

   Poista