torstai 4. kesäkuuta 2015

Mökkeilyn aloitus

Nyt oli tilaisuus mennä muutamaksi päiväksi yhdessä mökille kun muuten loman ohjelma on aika täyteen buukattu miehen osalta. Ja onneksi sää oli sen verran vaihteleva että aurinkoakin vähän sentään nähtiin.
Honey oli ihmeissään kun sai olla vapaana pihalla ja pysytteli koko ajan kiltisti lähettyvillä.Me vietettiin Honeyn kanssa tosin yksi päivä kahdestaan kun mies lähti kaupunkiin töihin aamusella ja tuli iltamyöhään takaisin. Nautittiin hiljaisuudesta ja söin aamupalankin terassilla kun aurinko kerrankin paistoi.Vähän käytiin kävelyllä ja kerättiin vaan risuja, vielä ei kukkinut oikein muut kun voikukat,niin että kukkakimppua ei saatu vielä poimittua, se on nimittäin mun jokakesäinen lempipuuhani.Grillikautta ei vielä päästy aloittamaan, sen verran epävakaista oli ja välillä satoi ihan saavista kaatamalla. Mä laitoin itselleni annoksen savulohta ja savulohisalaattia ja muutenkin oli mukana helppoa ja nopeaa syötävää.


Saatiin kuitenkin jotain hommiakin tehtyä, mies tyhjensi rännit ja ajeli nurmikon. Keksittiin sateella lähteä kyliltä hakemaan pensaanalkuja, joita jo viime kesänä suunniteltiin istutettavan. Kukkapihalla oli hyvät valikoimat ja valittiin yksi viinimarjapensas, keijuangervoja ja vuorimäntyjä.
Honey oli innolla mukana ostoksilla ja istutuspuuhissa.
Honey ihastui myös mökkisaunaan innokkaana saunojana. Mä en uskaltanut vielä käydä järvessä, kunhan vesi ensin vähän lämpenisi niin viihdyn siellä sitten vaikka kuinka. Mutta tällä kertaa osoittautui tosi käteväksi tuotteeksi misellivesi, jolla oli hyvä puhdistaa kasvoja kun uinti ei vielä onnistunut ja pesumahdollisuudet ovat vähän alkeelliset. Samoin Nivean kookoshuulirasva oli toinen tärkeä tuote mukana matkassa. Muuten sai kyllä naama olla luonnontilassa ja levätä puutereista ja meikkivoiteista.


Sen verran ilma kirkastui eilen illalla että pääsin ihailemaan kuuta. Lueskelin myöhään joka ilta, se on niin kivaa lomassa ettei tarvitse huolehtia seuraavasta päivästä ja heräämisestä.
Tuskin tässä ennen juhannusta mökkeileen juuri ehtiikään, mutta oli siellä tosi rentouttavaa taas olla, että seuraavaa kertaa innolla vaan odottelen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti