keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Täsmäisku kesäaleen

Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että osa kesävaatteista jää vallan käyttämättä, hellevaatteille ei ole ollut tarvetta ja tänään Aamulehden etusivullakin otsikoitiin että helteet on peruttu kokonaan tältä kesältä.
Ajattelin kuitenkin käydä katsomassa Stockalla Junarosen osastoa, siellä ei ole jostain syystä tullut aiemmin käytyä, vaan olen tilannut merkin vaatteita netistä. Siellä oli alet meneillään ja lopulta sain valittua muutaman vaatekappaleen monesta mieleisestä vaihtoehdosta.


Valkoinen kukkakoristeinen paita, johon tykästyin niin että se oli heti eilen päällä.


Toinen valkoinen paita jolle jäi hintaa vain 6,90! Muuten aika mahdotonta tällä hetkellä kuvata vaatteita parvekkeella kun tuuli riepottelee niitä koko ajan...Sininen pitsikoristeinen trikoojakku, jota ei löytynyt mun koossani mutta ostin sen siskolleni vaikka ihan juhannuslahjaksi, kun oli niin kiva malli mun mielestä.
Lisäksi ostin itselleni trikoohousut KappAhlista, suunnittelin että niitä voisi käyttää ehkä töissäkin mustan jakun ja T-paidan kanssa varsinkin niillä helteillä, joita ei nyt sitten ehkä tulekaan.


Vielä oli tarkoitus etsiä vaalea, tilava kesälaukku ja löysinkin edullisesti ihan sopivan käyttölaukun, johon saa erilaisen ilmeen halutessaan sellaisen sisällä olevan napitettavan säätöhihnan avulla.Nyt alkoi taas vaihteeksi mökkeily, saa olla halutessaan vaikka missä rytövaatteissa ja kesähepenet saivat jäädä kaupunkiin. Tänne tullessa sisällä oli vain 13 astetta lämmintä ja nenänpäätä vähän paleli, ja kieltämättä aika raikasta ilmaa on ulkosallakin. Mutta sukkia mä en suostu laittaan jalkaan kun on kerran kesä, vaikka piti vetää huppari lämmikkeeksi  pyjaman päälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti