tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannustunnelmia

Ruoveden mökillä vietettiin taas juhannusta ja onneksi ei ihan jatkuvaa sadetta ollut, kuten jossain vaiheessa säätiedotuksissa lupailtiin. Aika koleaa kyllä oli ja tosi runsaasti hyttysiä, että sisällä viihdyttiin melko paljon.
Honey oli aina tietysti jonkun kyljessä toivoen rapsutuksia ja vahti laumaa, olisikohan siinä jotain paimenkoiraakin joukossa kun ahdistui jonkun poistuessa porukasta.Kyllä se aurinkokin sentään vähän pilkisti jossain välissä ja käytiin taas Venlan kanssa poimimassa kukkakimppu, kuten joka juhannus. Sillä reissulla kyllä saatiin yllättäen vettä niskaan.Lipunnostokin onnistui tosi hyvin kun oli tuore rippileiriläinen joukossa, hän osasi homman ja Honey vielä auttoi uutena isänmaallisena suomalaisena...
Silloin tietysti satoi kun oli aika grillata, mutta otettiin varrellinen päivänvarjo vähän suojaksi. Meillä on yleensä juhannuksena laitettu broileria, makkaraa, maissia, täytettyjä herkkusieniä ja fetakasviswokkia, jonka joukossa on uusia perunoitakin.


Siitä löytyy jokaiselle jotakin, kaikki kun ei tykkää herkkusienistä tai makkarasta... Ja yleensä ruokaa tulee niin paljon että siitä riittää syötävää seuraavaksikin päiväksi. 
Sauna tietysti lämmitettiin, mutta järveen ei kukaan uskaltanut pulahtaa.


Sen verran oli harmaata ja hämärää, että kynttilät sytytettiin ihan niinkuin joskus syksyllä.
Saas nähdä kun seuraavaksi mennään mökille viikonloppuna joko yhtään juhannusruusuja olisi kukassa, niistä saadaan nauttia jälkikäteen ja toivottavasti myös niistä lämpimämmistä uimavesistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti