tiistai 2. kesäkuuta 2015

Piha kukkimaan

Mies aloitti lomansa yövuorojen päätyttyä jo hiukan mua aikaisemmin ja lähti heti vähin äänin mun nukkuessani pihakukkia ostamaan. Hän on meillä innokkaampi puutarhuri, joka valitsee kukat ja lähinnä niiden kastelustakin ihailtavasti huolehtii.
Parveke on mun kesäpaikkani ja sinne olen aina valinnut jonkun köynnöskasvin ja sävyihin sopivat kukkaset, tällä kertaa mies ehti ostamaan keltaisia samettiruusuja, joita en voi sietää, joten parvekkeelta en ottanut kuvia, jos ne keltaiset ärsytykset sais vielä vaihdettua muualle;) Huomaa että on vähän hermo kireällä työkesän jäljiltä ja loman tarpeessa...

Kuitenkin meidän hedelmäpuutarha kukkii juuri parhaillaan komeasti, yläkuvassa miehen päärynäpuu etualalla ja nyt on myös keväällä trimmattu rautatieomenapuu puhjennut kukkaan. Leppiksetkin ovat löytäneet paikalle.


Ulko-ovella on uusi Hobby Hallista tilattu kukkateline, Indiskasta löysin edullisesti siihen tuollaisen kynttilälyhdyn.
Myös oven viereen päätyi varjoisassa paikassa viihtyvä amppelikukka.


Ikkunalaudoilla kukkalaatikoissa edessä ja takana on lisää niitä samettiruusuja ja takapihalle tuli myös pari rehevää amppelia.Voikukat kovin mielellään valloittaisivat koko pihan, mutta kyllä pienet siniset lemmikitkin saavat tilaa itselleen.


Varmaan vielä parvekkeen pöydälle ostan jonkun söpön  ehkä vaaleanpunaisen tms. kukan, kun siellä todennäköisesti paljon istuskelen ja lueskelen kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti