perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lomalla aion...

syödä mansikoitaJa miksei juodakin; mansikkamargarita on herkullista kesät talvet. Ja muutenkin olisi tosi hyvä keventää ruokavaliota enemmän salaateilla, melonilla, ylipäätään vihanneksilla ja marjoilla kun niitä nyt on tuoreena hyvin tarjolla.

lakkailla kynsiä En tosin ihan näin hienoin tuloksin, ihan vaan tavallista lakkausta ajattelin eri väreillä, muuhun ei oma taito riitä. Jos ei millään muuten keksisi mihin rahansa tuhlaa, olisi kiva laitattaa jotkut huikaisevan upeat kynnet.
Mutta nyt kun on pitempään vapaalla niin on lupa käyttää kynsilakkoja ja käsikoruja vapaasti, tosin mökillä se on turhaa mutta ei siellä nyt jatkuvasti olla, joten kyllä sitä ehtii hienostellakin...

unohtaa työasiat 


Tää eka viikko menee vielä välillä töitä ajatellen, mutta eiköhän sitä pikkuhiljaa pääse kokonaan lomavaihteelle. Kuitenkin on ollut aika haastava rupeama sieltä syksystä kun aloitin aivan erilaisessa työssä, en silloin osannut edes aavistaakaan mihin olin menossa ja monta kertaa on tullut mietittyä olenko aivan oikeassa paikassa... Vaikeasti käytöshäiriöisten hoitaminen on ihan oma juttunsa ja vaikka kärsivällisyys riittääkin, niin ei aina tahdo voimat riittää, tuskin tuolla terveenä eläkeikään pärjää, jos nyt edes mitään eläkettä onkaan siinä vaiheessa.

tavata ystäviä


Nyt on aikaa kerrankin nähdä kavereita ilman että on ensin kauhea työvuorojen tutkiminen ja suunnittelu koska pääsisi ulos syömään tai Särkänniemeen tai uuteen Näsilinnan museoon tai mitä kivaa nyt onkaan suunnitteilla.

kastaa talviturkin


Heti vaan kun vesi ei olis enää niin arktisissa lämpötiloissa kävisin mielelläni uimassa useammankin kerran päivässä.

olla enemmän ulkonaEhkä varmaan vähän liikunnallisemmissakin merkeissä, mutta jo parvekkeella lueskelu tai bloggailukin on vaihtelua siihen tavanomaiseen oleiluun.
Mutta pääasia että on aikaa eikä tarvitse kiirehtiä koko ajan!
Leppoisaa kesää muillekin!

kuvat Pinterestistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti