torstai 18. kesäkuuta 2015

Painajaisia

Mulla on ollut vuosikausia nukkumisvaikeuksia, osaltaan varmaan kolmivuorotyökin sekottaa unirytmin pidemmän päälle ja sitten on ollut kaikenlaista muutakin stressiä, joka mulla vaikuttaa ensimmäisenä nukkumiseen.
Suunnilleen kolmeen vuoteen en ole nukahtanut ilman lääkitystä, vaikka olen välillä testannutkin. Sen takia juuri mä oon loistava yötyöntekijäkin;)Rauhoittavia luontokuvia takapihalta tässä välissä...
Ajattelin että lomalla sitä väkisinkin rauhoittuu ja unetkin maistuvat paremmin, mutta kaikkea kanssa; nyt mä oon saanut nukahdettua entistä huonommin ja lisäksi nähnyt hirveästi unia ja etenkin painajaisia. Tosi pitkiä ja yksityiskohtaisia tavallaan jatkosarjoja, jotka seuraavina öinä saattavat jatkua vähän eri muodoissa.Yksi toistuvista aiheista on sellainen, että olen joutunut pankkiin töihin, enkä oikein osaa tehdä mitään ja lasken jäljellä olevia päiviä ja ilmoitan lopettavani työt heti kun on mahdollista, koska mä oon oikeesti hoitoalalla. Siis mähän oon ollut nuoruudessani töissä pankissa ennen tyttöjen syntymää, mutta miten se nyt tähän on pompannut...
Mietin että kun mulla on nyt ollut aika raskasta tuon uuden työn ja työpaikan kanssa ja sopeutuminen on vienyt aikaa, niin ehkä nyt lomalla käsittelen sitä unissani ja voiko tästä nyt päätellä sitten että mä oon oikealla paikalla, kun niin tiukasti unessa väitän olevani hoitaja ja pankissa väärässä työssä?
No tässä on vielä reilu viikko aikaa yrittää rentoilla, mutta unirytmiäni en kyllä tässä yritä ruveta korjailemaan, muuten palaan entistä väsyneempänä töihin.


Sellaisia vakavampia mietteitä  tässä juhannuksen alla. Koitan täällä mökillä ottaa kuvia juhannuksenviettopostaukseen kunnes pääsen kaupunkiin niitä siirtelemään koneelle.
Hyvää juhannusta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Harmi noita univaikeuksiasi :( Toivon sinulle makoisia ja ihania unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne vähän ikäviä, onneksi en joudu tekeen juurikaan aamuvuoroja... Nyt juhannuksena onkin kiva valvoa hyvässä seurassa;)

   Poista
 2. Univaikeudet ovat kamalia ja ruokkivat yö yöltä toinen toisiaan.. Vuorotyö ei varmaan edes luonnistuisi minulta kun niin herkästi menee yöunet. Ymmärrän hyvin tuon lääkityksen, suru sentään. <3

  Mainiota unia, näen itse unta, että olen taas lukiossa ja se ei ole kivaa. Mitähän nuoruuden ahtareita tuohon aikaan liittyy. ;)

  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän niin että mieluummin syö lääkkeitä kun valvoo useamman vuorokauden, eikä töissä kyllä jaksa silmät ristissä häärätä, tarkkuuttakin vaaditaan lääkehoidossa... Mut tällä hetkellä nyt mennään näin.
   Mukavaa juhannusta säästä huolimatta!!!

   Poista
 3. Voi kurjuus, univaikeudet ovat ikäviä , sen tietää , jos on niistä kärsinyt .
  Hyvää juhannusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ne on jo vaivanneet vuosia että niiden kans on oppinut elään vaikka vuorokausirytmi on vähän outo nykyään... Hauskaa juhannusta! Toivottavasti se aurinko pilkistäisi edes välillä;)

   Poista
 4. Ihania kesäisiä kuvia! Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista