keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

Paketti tuli nyt ensimmäistä kertaa uuden valinnan mukaan pakettiautomaattiin. En ole ennen niiden toimintaan tutustunut mutta onneksi Linda oli tällaisen kalkkiksen mukana tukena lähikaupassa ja yksinkertainen juttuhan se paketin haku lopulta olikin.


Nyt oli mukana tarpeellisia arkituotteita vaikka mökillä käytettäväksi, extrana oli vielä hammasharja ja rakkolaastareita, joiden on käytännössä todettu olevan hyvinkin käyttökelpoinen lisäys käsilaukun sisältöön ainakin näin kesäaikaan.
Rexonan antiperspirantti sujahti myös mökkimeikkipussiin odottamaan juhannusmökkeilyä.Sinistä kynsilakkaa, joka sisältää värin lisäksi aluslakan ja kiiltävän päällyslakan ehdin jo töhriä varpaankynsiin tuomaan lomalle villiä vaikutelmaa;)
Silkkinen kivipuuteri antaa kasvoille mattapinnan ja sitä olen myös kokeillut muutamana päivänä kun olen poistunut koiralenkkiä pitemmälle.
Lumenen vedenkestävän katseenkorostuskynän annoin Lindalle kun olin juuri hetki sitten Oriflamelta tilannut ihan vastaavaa taupe-sävyä olevan kynän.


Pienen voidetuubin lahjoitin myös tytöille kun se on suunnattu seka/rasvaiselle iholle, noi pikkuputkilot on kivoja matkustellessa, jos ei muuten niin Tampereen ja Turun välillä.
L'Occitanen rautayrtin tuoksuinen, sitruksinen suihkugeeli odottaa vielä testaamista.
Tällä kertaa oli aika hyvä ja käyttökelpoinen paketti, välillä on ollut vähän tylsiä lähetyksiä että on jo saanut harkita jatkaako tilausta, mutta tästä kyllä tykättiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti