lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kaupunkilomalla

...kotona vaan. Rantalomasta ei ole nyt tietoa kun uimavalvoja vahtii yksin kopissa autiota rantaa ja mittailee edelleen 11 asteen vedenlämpötiloja.


Ollaan otettu melko rennosti, Honey on vähän hämmästynyt kun isiä ei ole näkynyt moneen päivään ja on entistä tiukemmin vieressä lepäilemässä aina kun istahdan sohvalle.

Kaupungilla mä oon käynyt lähes joka päivä; kirjastossa ja ulkona syömässäkin. Kirjaston kulmilla on hevoskastanjoita jotka kukkivat komeasti tällä hetkellä.

Parvekkeella olosta ollaan yritetty nauttia edes hetkellisesti mutta siellä tuulee päivittäin niin kovaa, ettei pysty kauaa olemaan palelematta.

Honey vietti synttäreitään viikolla, sen passiin on vaan merkattu joku päivä ja vuosikin arviolta ja sen mukaan nyt juhlittiin neljävuotispäivää.


Mä aikani kuluksi kokeilin Livboxissa tullutta sinistä kynsilakkaa varpaisiin ja varpaiden lämmittäjä tuli heti paikalle ihmettelemään.

Lähipusikoissa on tehtaan seinässä ennenkin ollut graffiteja joita olen kuvannut, yksi söpö vuohi on puhutellut mua ja nyt siihen ilmestyi pari uutta hahmoa. Itse asiassa mä kävelin just Honeyn kans siitä vierestä keskellä kirkasta päivää kun siinä pari tyyppiä ravisteli niitä suihkepulloja ja taiteili. Teki mieli huutaa että tehkää jotain kivoja eikä pelkkää töhrimistä, kirosanoja ja "Poliisi on sika" yms.

Todella hiljaista on ollut rannalla, joku yksittäinen auringonpalvoja siellä välillä yrittää sinnitellä.

Mulla oli kivaa seuraa kun pyyhin takapihan pöytää, jos toi kisu vielä lyöttäytyy meidän seuraan niin me kaapataan se meille...niin hauska tapaus.


Tässä pyyhitään kissalla pöytää;)

Kertoilin lomasuunnitelmiini kuuluvan mansikoiden syömisen ja juomisen ja eilen sitä toteutinkin tunnollisesti. Ostin mansikoita, tosin eivät olleet kotimaisia mutta hyviä ja makeita silti.
Kokeilin myös tuollaista kaupasta hoksaamaani mansikkamargaritadrinkkiä ja kaiken lisäksi otettiin vielä Lindan kanssa mansikkaiset maljat kandin kunniaksi ennen kun hän lähti kavereiden kanssa iltamenoihin.2 kommenttia:

 1. Suloinen Honey ja kisuliini <3 Outo kesä, tuntuu ettei se ole alkanutkaan.Toisaalta tänään mukava lämpö helli. <3

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt kamalaa hellettä tarviskaan mutta loppuis toi ihmeellinen myrskytuuli:( Talviturkkiakaan ei uskalla kastaa... Ei taida loman aikana lämmetä mutta toivossa on hyvä elää...

   Poista