perjantai 29. heinäkuuta 2016

Arvoituksellinen esi-isä

Lomalla tuli vastaan Instagramissa kuvia suloisista Muumi-collegepaidoista ja ihastuin niihin heti. Ainoa vaan, että tarkoitus olisi ilmeisesti hankkia omaa nimikirjaintaan vastaava hahmo, koska kirjaimia mainostettiin jatkossa tulevan enemmänkin jos ei omaa vielä löydy.
M-kirjaimia löytyi ihan kaksin kappalein, mutta Pikku-Myyhyn en mitenkään voi samaistua eikä Muumipeikkokaan kovasti muhun vetoa, jos olisi ollut Muumimamma niin se olisi kyllä  houkuttanut.


Sitten mietin että kuka sen määrää, että pitää olla oma nimikirjain ja iskin silmäni salaperäiseen esi-isään, jonka tarina kiinnostaa mua. Hän on pieni ja karvainen muumitalon kaakeliuunin takana asusteleva muinainen esimuumipeikko, joka ei osaa puhua, mutta välillä ilmestyy muokkaamaan olohuoneen kalustusta oman makunsa mukaan.


Niinpä kapinallisesti tilasin itselleni esi-isän ja nyt mulla on syksyksi lämpöinen pusero, joka oli ihan sopivaa kokoakin, tosin hihat olivat mulle valtavan pitkät, mutta niitähän joudun muutenkin rullaamaan lähes kaikissa vaatekappaleissa.2 kommenttia:

  1. Kiva paita. Pitääpäs vähän googlailla noita, anoppi on aikamoinen muumifani :) jos kerrankin hankkisin joululahjan jo kesällä :)

    VastaaPoista