sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Ukkia juhlimassa

Kauniina kesälauantaina vietettiin Ylöjärvellä Vänrikin Torpalla Ukin 80-vuotisjuhlia. Sinne oli kokoontunut sukulaisia ja ystäviä juhlimaan urheilullista ja virkeää sankaria.


Tarjoilut olivat oikein onnistuneet; alkupaloina oli vihreää salaattia, Waldorfin salaattia, punajuuricarpacciota, silliä ja savulohta. Lämmin ruoka sisälsi lihapullia ja perunoita, kasvisgratiinia ja porsaanfileetä.
Erityisen maininnan saavat herkulliset Vänrikin leipä ja sämpylät.Tietysti kakkukahvitkin oli tarjolla komean mansikkakakun kera.


Synttäreillä muisteltiin ja pidettiin muutamia puheita ja meidän perheessä Linda on ainoa rohkea, joka yleensä juhlissa vaalii puheenpitämisperinnettä. Ihan kiva kun joku näkee vaivaa ja uskaltaa astua ihmisten eteen. Musta ei siihen kyllä ole.Ohjelmassa oli myös haitarinsoittoa ja yhteislaulua täydellisenä yllätyksenä Ukille.Toimelias ja aktiivinen pariskunta jaksaa ulkoiluttaa muiden harrastustensa lisäksi vanhainkodin asukkaita ja lahjatoiveenakin oli pelkästään vapaaehtoinen avustus vanhusten virkistystoiminnan hyväksi kukkien ja lahjojen sijasta.


Mummi ja Ukki innostuivat vähän valssaamaankin ja muutama muukin pari kävi pyörähtämässä tanssilattialla.

Juhlan päätteeksi Mummin kuorolaiset vetivät Suvivirren ja muut saivat yhtyä lauluun. 
Ihailimme kansallispukua ja utelimme mistä se on kotoisin ja meille selvisikin että rouva on itse tehnyt tämän kauniin Tuuterin puvun.
2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että ukki on 80-päivillään noin reippaassa ja vireässä kunnossa. Toivon hänelle terveitä ja aktiivisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ukki on kova lenkkeilemään ja harkitsee jopa osallistumista ikämiesten urheilukilpailuihin:)

      Poista