lauantai 3. lokakuuta 2015

Talvea odotellessa

Hienot värit alkaa olla vaahteroissa, mä jo kauhulla odotan sitä päivää kun kaikki lehdet on pudonneet puista, silloin alkaa olla kaikkein pimeintä ja ankeinta aikaa, jos ei ole yhtään luntakaan maassa tuomassa valoisuutta. Lapin ruska olisi joskus kiva nähdä, en ole käynyt pohjoisessa vielä koskaan.

Näsinkalliolla silmään osui yllättäen tällainen pieni taideteos, en tiedä onko ollut siinä kauankin kun oli niin huomaamattomassa paikassa.

Satakunnankadulla oli myös esillä arkista taidetta piristämässä katukuvaa.

Kaduin kun en aikaisemmin heti ostanut Stockalta nähdessäni näitä pinkkejä tuoksuvia ihanuuksia, ei ole sen jälkeen niitä ollut esillä, mutta viime kerralla siellä käydessäni löysin edes suihkugeelin vaikka kyllä vartalovoidekin olisi ollut tarpeellinen.


Honeyn kanssa ulkoillessa nähtiin puussa tällainen eksynyt Snoopy odottamassa toiveikkaana omistajaansa, pari päivää se siellä roikkui mutta toivotaan että nyt on löytänyt omaan kotiinsa.

Honey valloitti heti yläkerran uuden sohvan viemällä sinne koristeeksi puruluunsa kun mä ajattelin sisustaa vaan ihan tyynyillä.

Mulle sattui kuuden iltavuoron työputki, jota seurasi yksi vapaapäivä ja tää parvekkeelle unohtunut nuutunut kasvi kuvasi hyvin mun olotilaani.

Nyt alkaa olla syysmyrskyjen aika, meillä täällä rannan tuntumassa tuulet tuntuvat voimakkaina ja kolistelevat ikkunoita. Mikäs sen mukavampaa silloin kun saa olla kotona ja kuunnella rauhassa tuulen ulvontaa.
Mies teki pienen lomareissun Lontooseen ja sain tuliaispullon lempituoksuani.

Varmaan puoli vuotta on kulunut edellisestä kampaajakäynnistä ja mun hiukset olivat salakavalasti kasvaneet jo seuraavaan hintaluokkaan. Laitettiin uusi syysväri ja sain kiharoitakin kaupan päälle. Nyt harkitsenkin jonkinlaisen kiharruspuikon ostoa, jos vaikka itse oppisi laittamaan jonkinlaisia laineita.
Mua huvitti kun innostuneena blogien seuraajana kysyin miten olisi sellainen uusi kilpikonnavärjäys ja kampaajat kyselivät ihmeissään toisiltaan ja googlettivat mikä se oikein on ja tämä on nyt mun kampaajani versio trendikkäästä kilpparista.

Honeyn kanssa rentoilua, se oli ihan helpottunut kun isi tuli reissusta kotiin, luulee raukka varmaan tulevansa uudelleen hylätyksi.

Töihinmenokin vaatii välillä aika lailla voimia, eilen oli pilkkopimeää, sateista ja tuuli puhalsi 11 metriä sekunnissa kun poljin sisulla yövuoroon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti