keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Grilliruokaa

Vihdoin ja viimein saatiin järjestettyä kaikille sopiva yhteinen ajankohta ja mentiin juhlimaan Amandan opiskelupaikkaa ravintola-aterialle. Hän sai itse valita mieleisen ruokapaikan ja päätyi The Grilliin, jossa söimme kaikki kunnon pihvit.


The Grill on keskeisellä paikalla ihan Keskustorin kupeessa ja yleensä aika suosittu ravintola, joten varattiin pöytäkin mutta tällä kertaa oli muutenkin hyvin tilaa, oltiin liikkeellä juuri ennen pimeän tuloa. Kovin oli jo syksyisen viileä ilta, varmaan viimeinen kerta kun pystyin olemaan liikkeellä kesäisillä ballerinoilla ilman sukkia, viikonlopuksi kai on ensimmäiset lumetkin luvassa ainakin pohjoisemmassa.


Opiskelijan pitää kuulemma harjoitella viininjuontia kun sitä on kaikissa tapahtumissa usein tarjolla:) Tässä meidän kauppatieteen opiskelija ikuistettuna uransa alkuvaiheessa. Kiva kun edes yksi tytöistä asuu tällä hetkellä kotikaupungissaan.


Tilattiin miehen kanssa molemmat samanlaiset annokset, hänelle vaan isompi pihvi chiliranskankermakastikkeella ja lisäkkeet sai itse oman makunsa mukaan valita useammasta vaihtoehdosta; mä otin bataattiranskalaisia ja mies kermaperunoita.


Amanda söi pippuripihvin persiljavalkosipuliranskalaisilla. Annokset olivat niin täyttäviä ettei mitään jälkiruokaa tällä kertaa jaksettu syödä.
Oltiin kaikki tyytyväisiä ruokaan ja lähdettiin vatsat täynnä kotiin valmistautumaan seuraavaan työ- ja opiskelupäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti