keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Lomainstoja


Kyllä sitä kuvista huomaa että kaikkea kivaa silti lomalla tuli tehtyä ja nautittuakin, vaikka jälkikäteen tuntuu että aika meni ihan liian nopeasti ja keskittymiskyky oli vähän heikonlainen. Koko viikko lähes oltiin puhelin kourassa päivystämässä ja jännittämässä tietoja isän sairaalatutkimuksien etenemisestä.
Kävin kuitenkin kaupungilla hakemassa Avonin tilaukseni ja herkuttelin bananasplitillä heti alkuun kun yövuorot päättyivät.

Myrskyjä on tullut ja mennyt järvelläkin, joku rohkea vielä tarkenee purjehtia hyytävässä tuulessa ja kovassa aallokossa.

Testailin uutta Avonin kynsilakkaa ja käytiin Amandan kanssa Ikeassa, josta ostin erilaisia säilytyslaatikoita meikeille ja kosmetiikalle ja sain järjestettyä ja karsittua meikkivarastot uuteen uskoon.


Ikeasta piti ostaa prinsessaleivoksiakin, ne on niin hyviä ja makeita.

Iltaisin sytyttelin aina kynttilöitä ja nautin pari lomasiideriäkin kirja kädessä.

Kauppareissulta ostin mulle ja Honeylle molemmille hemmottelujutut meidän kahden tyttöjen iltaan, mä sain ihailla ruusuja kun Honey puolestaan herkutteli kananpaloilla.

Honeylla hieno irokeesikampaus, itse se ei näytä yhtään ilahtuneelta siitä...


Mökillä haravointihommia riittää vaikka kuinka ja lehtiä putoilee vielä jatkuvasti lisää. Oltiin siellä yksi yö mökkikauden päättäjäisiä viettämässä, mutta taitaa olla ettei sitä vielä malteta lopettaa jos ei ihan täysi talvi yllätä.

Illalla sytytettiin kaikki mahdolliset sekalaiset kynttilät, takkaa ei enää siinä vaiheessa poltettu kun oli jo melkein liiankin lämmintä.

Honey kuljeskeli ja nuuskutteli aikansa pusikoissa ja asettui sitten tomerasti työnjohtajaksi hirsipöydälle, hyvä tähystyspaikka kuitenkin laitettiin lähtiessä pakettiin talven ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti