keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Loman parhaat

Nyt on meneillään viikon syysloma ja tässä tulee parhaita paloja kuvina.
Illat pimenee jo tosi aikaisin, aurinko laskee juuri ennen seitsemää, mutta on kiva poltella kynttilöitä ja nauttia takan lämmöstä, jonka Honey onkin hyvin hoksannut. Kesäaikaan on yleensä niin lämmintä ettei takkaa tule polteltua juuri ollenkaan.


Ainoastaan lomalla ja mökillä mä jätän kellon pois ranteesta, muuten käytän sitä säännöllisesti, paitsi tietenkin työvuoron aikana. Se on jollain lailla vapauden merkki olla ilman kelloa ja vähät välittää ajankulusta.


Lämpöiset ja mukavanpehmeät vaatteet, esi-isäkin pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Ja erityisesti pitää mainita että alempana kuvassa oleva äskettäin hankkimani neulemekko on niin kiva ja rento päällä, että kiirehdin hakemaan toisen samanlaisen mustana. Käytän sen alla toppia ja leggingsejä.Helpot ja nopeat ruoat ovat avainasemassa ja vähän tai ei ollenkaan tiskiä on tavoitteena, pahvilautasilta tulee mökillä kyllä aika usein syötyä. Ja kun hakee kylältä pizzaa ei tarvitse tiskata ollenkaan. Kinkkuaurapasta on meillä vakiosuosikkeja.Herkkujakin pitää olla, tätä karkkisekoitusta mulle kovasti kehuttiin mutta muistin taas etten niin kamalasti tykkääkään irtokarkeista; Suffelipuffit on mun juttu tällä hetkellä ja onneksi niitäkin löytyy.


Kunnon kirjapino pitää olla matkassa, silloin ei haittaa jos sataa ja tuulee vaikka kuinka paljon eikä ole pelkoa että lukeminen loppuu kesken.


Ei voisi paremmin alla oleva maisema sopia tähän hetkeen, tosin tuuli kovasti jo lennättelee loppuja keltaisia lehtiä puista. Mutta siis mulla Gilmoren tyttöjen maratoni jatkuu, viides tuotantokausi tuli juuri katsottua loppuun ja vielä riittää urakkaa, jos meinaa ehtiä katsoa sarjan kokonaan ennen uusien jaksojen ilmestymistä. Tää on kyllä sellainen kevyt hyvänmielen katsottava johon jää koukkuun ja on mukava keskittyä aina pariin jaksoon kerrallaan.


Kerrankin on taukoa töistä vähän pitempään ja vielä aikaakin, niin kokeilin uutta tummanpunaista kynsilakkaa ja sen päälle mattalakkaa. Ei oo etenkään tummat lakat kyllä mun heiniä kun oon sellainen sotkija, sitä lakkaa oli kynsinauhoissa ja sormenpäissä ja sain sen levitettyä taas vähän miten sattui. Ehkä harjoitus voisi tehdä mestarin.


Sitten mä välillä koristelen ja selailen kalenteriani, niin siinähän se aika kuluu kivasti eikä töihin ole tullut ikävä vielä ollenkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti