sunnuntai 28. elokuuta 2016

Uusi ilme asuntoon

Meidän asunto alkaa olla jo sen ikäinen, että se kaipaa pientä pintaremonttia mm. lattioiden uusimista ja portaiden hiomista raskaan englanninbulldogin niillä tallusteltua vuosia. Lähdettiin nyt kuitenkin ensin liikkeelle väliovien uusimisesta ja kyllä sekin jo vaikutti paljon kodin ilmeeseen.
Ovia oli yhteensä kahdeksan kappaletta menossa vaihtoon ja tilalle valittiin kunnon tukevat massiivipuiset ovet, tuulikaappiin himmeillä lasiruuduilla ja muihin tavalliset.Homma ei ollut kuitenkaan ihan niin yksinkertainen kun aluksi luultiin ja kustannuksetkin kohosivat aiottua korkeammiksi, koska talo on juuri sellaista ikäluokkaa että pelkkien ovien vaihto ei riittänyt, vaan karmitkin piti uusia.
Asennusmies tuli meille kahdeksi päiväksi urakoimaan sillä aikaa kun me lähdettiin mökille pois tieltä ja ainakin Honey olisi moisesta touhusta järkyttynyt kovasti, joten oli senkin takia hyvä päästä pakoon kaaosta.


Nyt on uudet jykevät ovet paikoillaan ja heti kunnon myrskytuulella saatiin tyytyväisenä havaita, että eivätpä enää ovet kolise ja lonksu kuten ennen. Välillä piti ripustaa esim. joku pyyhe oven väliin kun usein järveltä puhaltavat tuulet lonksuttivat suljettuja ovia häiritsevästi.


Eteiseen muutti myös uusi lemmikkieläin; söpö ovistoppari estämään ettei ovenkahva heti paukahda vastassa olevaan peililiukuoveen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti