lauantai 13. elokuuta 2016

Syysvaatetilaus

Aikaisemmin tilasin aina välillä Klingeliltä, koska sieltä löytyy mm. parhaat uimapukuvalikoimat isokokoisille; paljon hyviä tukea antavia kivoja malleja, joita olen ostanut monta erilaista vuosien varrella.
Nyt on ollut vaan taukoa kun alkoi ärsyttämään koska sieltä tulee jatkuvasti mainospostia, varmaan joka viikko joku muoviinpakattu kuvasto tai kirje, joita en jaksa edes avata. Ja onhan osa vaatteista vähän mummotyylisiä kieltämättä.
Satuin nyt kuitenkin selaamaan loppukesän alekuvastoa ja sorruin tekemään tilauksen pitkästä aikaa.Mulla on parikin mustaa nahkatakkia, mutta vaihteeksi tällainen keinonahkainen ruskea takki houkutteli.
Mä en näistä ostoksistakaan päätellen jaksa olla ikäni mukaisesti hillityn arvokas ainakaan koko ajan, vaan suosin blingiä ja koristelua, jota näistä nyt todellakin löytyy.


Mekko tai tunika, jota ajattelin pitää mustien leggingsien kanssa on myös aika kimalteleva. Saahan sitä kotona arkenakin vähän säihkyä kun töissä pitää aina olla siististi samoissa vaatteissa.Vielä yksi vähän arkisempi pusero, jossa kuitenkin sentään vähän nappia ja rusettia.
Kyllä muuten viime päivien säiden perusteella loputkin syysvaatteet täytyy pian kaivaa esille. Ja sadetakki on taas kova sana työmatkoja pyöräillessä. 
4 kommenttia:

 1. Uskon että ne on sellaisia mitä tulee paljon käytettyä:)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kaikista. Yleensä en pidä nahkatakeista, mutta tuo on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yleensä mustaa varsinkin takeissa, niin tämä tuntui virkistävältä vaihtelulta:)

   Poista