keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kuvia "takkahuoneesta"

Meillä on yläkerrassa takkahuone, joka ei ole varmaan paljon ollut näkösällä täällä blogissa. Huoneessa on siis takka, mutta emme ole sitä kertaakaan edes testanneet. Alkuun tänne muutettuamme keskimmäinen tyttö asusteli siinä tilassa ja nyt se toimii tarvittaessa vierashuoneena ja siellä on käytettävissä vuodesohva.
Innostuin ottamaan sieltä kuvia kun sain haettua sinne tilaamani uuden maton.
Aikaisemmin oli lattialla talja, josta pikkuhiljaa vuosien varrella karvat kuluivat ja sitä leikattiin ja muotoiltiin pienemmäksikin, mutta nyt se alkoi olla jo lähes kalju ja oli aika saada vihdoinkin muuta tilalle.
Ellokselta löytyi tilalle pehmoisempi matto 40 % alennuksella ja ainakin Honey heti tykästyi heti siihen.


Takkahuoneesta on myös käynti parvekkeelle, joka on kesällä mun lempipaikkojani. Tässä nyt vähän kuvia nykyisestä sisustuksesta:Ehkä vielä joskus innostutaan käyttämään takkaa, ainakin paistetut vaahtokarkit olisivat herkullisia...
Jossain vaiheessa sisustustakin varmaan uusitaan kun nuorin tyttö lentää pesästä, sillä hänen huoneensa on erotettu takkahuoneesta haitariliukuovella ja tila voidaan tarvittaessa jatkossa ottaa isompaan yhtenäiseen käyttöön.

5 kommenttia:

 1. Minulla on aina ollut haaveena takka (sekä kylpyamme). Jos minulla olisi takka, niin kuvittelisin sen olevan aktiivikäytössä. Vanhemmillani on takka, jota ei ole kertaakaan käytetty 25 vuoteen. Jonkun sähkökatkon aikana olisi ollut tarve, mutta sitten ei ollut takkapuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kolmessa edellisessäkin asunnossa ollut takka, mutta täytyy sanoa että tosi vähän on tullut käytettyä, olisi varmaan eri asia jos olisivat varaavia...

   Poista
 2. Ihanalta näyttää ja wau mitä punaisia lasiupeuksia silmäni näkevätkään. Meilläkin avotakka, mutta harvoin tulee poltettua.

  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoa pääsiäistä sinne! Täällä menee työn merkeissä eikä varmaan blogikaan päivity kun en saa edelleenkään julkaistua postauksia... Hermot menee kun tulee ongelmia eikä ymmärrä mitään tekniikasta...

   Poista
 3. Osaako kukaan neuvoa kun oon kohta pari vuotta tehnyt blogia pelkästään iPadin blogger-sovelluksella yksinkertaisesti. Nyt se jämähti enkä saa julkaistua mitään, koko ajan tulee julkaisuvirhe 403, yritä uudelleen... Ei vanha tajua mitään!

  VastaaPoista