sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kesää kohti

Nyt on ollut vallan vaihtelevat säät, mutta kesää kohti kuitenkin mennään kohisten. Ja nimenomaan kohisten, täällä oli viikolla valtavan kova myrsky; kun tuuli puhaltaa järveltä oikein voimalla niin ikkunat kolisee ja tuntuu että kattokin lähtee lentoon.Muutama päivä sitten oli vielä järvikin jäässä. Edellisessä työpaikassa osallistuin aina keväisin suosittuun jäidenlähtöveikkaukseen, mutta nyt on työpaikka siirtynyt väärän järven rannalle.Aika sulalta jo alkaa näyttämään rannan tuntumassa, mutta virallista jäidenlähtöpäivää mielenkiinnolla odottelen, aikaisempi ennätys 16.4. Näsijärven osalta on vielä mahdollista rikkoontua...
Yksi asia, jota en ole kyllä yhtään kaivannut ovat paikalle ilmestyneet lokit ja niiden kiljuminen. Vielä niistä ei ole muuta haittaa, mutta kauhulla odotan niiden raivoisia hyökkäyksiä sitten kun niillä on taas poikasia meidän pihoilla.


Illalla kastuin inhottavasti kun puolestaan vaihteeksi satoi kunnolla vettä kotiin pyöräillessä. Muuten oli kiva työpäivä kun kaverikoirat kävivät vierailulla. Kehityskeskustelussa oli puhetta ettei mulla ole vielä mitään omaa vastuualuetta ja osastonhoitaja lupasi mulle jatkossa jotain keksiä. Nyt ihan muuten vaan sovittiin että musta tulee ryhmäkodin kaverikoiravastaava kun edellinen lähtee pois. Se kyllä pelkästään riittäisi ihan hyvin mulle;) ihan tarpeeksi vastuullinen ja sopiva alue juuri mua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti