tiistai 23. syyskuuta 2014

Kunnon syysmyrsky

Täällä meidän kulmilla on eilisillasta asti raivonnut ensimmäinen kunnon syysmyrsky. Isolta järvenselältä puhaltaa pohjoistuuli niin että viuhuu.


Tänään sentään on kirkas päivä, kun taas eilen sade ja tuuli kastelivat tehokkaasti ulkoillessa. Oli kiva illalla lueskella ja  nukkuakin ikkuna auki kun tuuli voimakkaasti ja kuunnella myrskyn ääniä lämpimästä peiton alta. Honeykin kaivautuu mielellään luolaan huppukuuruun peitteiden alle.


Yhtenä ainoana vapaapäivänä ei paljon ehdi saada aikaiseksi, mutta suuntasin kaupungille ja ripsihuoltoon tuttuun paikkaan laitattamaan ripset taas siistiin kuntoon.


Tulin kävellen takaisin ja kiertelin vähän katselemassa kevyitä toppatakkeja työmatka- ja koiranulkoilutustarkoitukseen mutten löytänyt mitään sopivaa. Jotain pientä kuitenkin mukaan tarttui koko perheen hemmotteluun;)


Monissa blogeissa on jo pitkään ylistetty macaroneja ja etenkin Ladureeta. Mä oon pari kertaa niitä ostanut eurooppalaiselta ruokatorilta ja tietysti makean ystävänä tykännyt.
Kotimatkan varrella sijaitsi Pyymäen oma- kahvila, jonka macaroneja on kovasti kehuttu ja ostin kokeeksi kirsikkaa, passionia, lakritsaa ja suklaata. Ja olivathan ne suussasulavan hyviä, lisää mielenkiintoisia makuja jäi vielä testattavaksi mutta näistä mun suosikki oli suklaa.


Honeykin sai oman tuliaisen, uusi kiskomislelu ehkä vähän kestävämpää materiaalia ja ennenkaikkea leopardikuviolla ;)
Silmään osui myös uusi huonetuoksu, oon jo ehtinyt harmitella kun entiset Dermosililta tilatut ovat haihtuneet melkein loppuun. Pullo oli niin nätti etten raskinnutkaan sitä ainakaan heti piilottaa kylppäriin vaan jätin ihailtavakseni olohuoneen pöydälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti