maanantai 8. syyskuuta 2014

Himoittua kosmetiikkaa

Nuorin tyttö joka vielä on kotona tutkii ahkerasti erilaisia nettisivuja ja tilailee aina välillä vaatteita, kenkiä, laukkuja ja kosmetiikkaa ulkomailta.
Mäkin välillä osallistun tilauksiin jos kyseessä on jotain sellaista mitä ei saa Suomesta.Joskus aikaisemmin olin tilannut Urban Decayn hehkutetun silmäluomienpohjustusvoiteen, joka toimii tehokkaasti silloin kun haluaa käyttää luomiväriäkin. Sitä kun levittää alle niin väri pysyy tasaisena eikä pakkaannu luomivakoon. Nyt oli aika tilata uusi edellisen loppuneen tilalle Feeluniquen nettikaupasta.
Oon kyllä kokeillut muitakin merkkejä mutta tää vaan on ollut paras käytössä.Samalla halusin kokeilla myös monissa blogeissa ylistettyä saman amerikkalaisen meikkifirman Naked-luomiväripalettia. Siinä on yhdistelmä mun suosimiani beigen- ja ruskeansävyisiä luomivärejä ja kolmesta samantapaisesta vaihtoehdosta valittiin se, jolle tytölläkin olisi eniten käyttöä.Saa nyt nähdä onko nää oikeasti niin hyviä, vai onko se vaan jotain hysteriaa että tällainen pitää olla kun se on muotia ja muillakin on...
Jokatapauksessa tuotteita ei ainakaan testata eläimillä ja ovat ymmärtääkseni vegaanisia.
Väritkin näyttivät kivoilta ja käyttökelpoisilta,kunhan tässä nyt olisi jotain menoa tiedossa että olisi aihetta satsata ja meikata paremmalla ajalla:)

2 kommenttia:

  1. Tuo luomivärin pysäyttävä kiinnostaa , Lumene ollut käytössä , mutta vanhemmiten aina vain vaikeampaa tuntuu tuo pito olevan ;)

    VastaaPoista
  2. Sama ongelma, ei oo Lumenet ja Avonit oikein tehonneet... Tuosta tuli mukana näyte myös anti-ageversiosta, sitä olis pitänyt ottaa mut seuraavaksi sitten.

    VastaaPoista