lauantai 15. helmikuuta 2014

Uusista treenivaatteista potkua?

Ei kyllä nyt valitettavasti mikään kulje siitä huolimatta että ostin uudet salihousut KappAhlista, ei tahdo välillä edes henki kulkea. Housut ovat räväkän värikkäät, joukossa tietysti vähän leopardia ja saattavat kyllä säikäyttää muut salilla olijat kun mamma niissä sinne astelee... Kunhan nyt pääsisi astelemaan, vähän kun enemmän liikkuu ja itseään rasittaa, niin tulee yskittyä keuhkot pellolle ja on voimaton olo.


Huomasin että tytön lenkkarit sopisivat hyvin tähän väri-iloitteluun, täytyy ehkä joskus salaa lainata niitä. Meillä on sama kengän koko ja kyllä munkin kengät välillä lähtee seikkailemaan ilman lupaa.


Ei ole tosiaan tällä lomalla ollut mitään asiaa kuntosalille, oon vaan oleillut kaikessa rauhassa ja ihaillut miehen tuomaa tulppaanikimppua.Kaapon kanssa ollaan kaksin vietetty laatuaikaa, tyttö on ollut abiristeilyllä ja mies saunaillassa. Pari hyvää siideriä ja blogien sekä kirjojen lueskelua, ehtii kai niitä housuja myöhemminkin testata. 
Onneksi ennen mua oli kirjastossa käynyt joku suuri chicklit-kirjojen ystävä ja sain helposti poimittua palautushyllystä kassillisen kevyttä viihdykettä.


2 kommenttia: