keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mielenkiintoiset mokkapalat

Joskus kotiäitivuosina mä olin oikea himoleipoja, jossain vaiheessa tein paljon leipiäkin ruisleivästä alkaen itse. Ja lukuisille synttärikutsuille on väännetty jos jonkinnäköistä leppäkerttua, perhosta, kummitusta, prinsessalinnaa ja barbieta kakun muodossa.
Nyt on luonnollisesti into hiipunut vuorotyön takia, eikä niitä syöjiäkään enää ole kotona samaan malliin...
Innostuin kuitenkin nyt kokeilemaan Me Naisissa loppuvuodesta julkaistua reseptiä nimeltä "Suolan puraisemat suklaapalat". Mä tykkään tehdä aina jotain muuta kuin tavallista pullaa ja erikoiset aineet oli tässäkin.


Ensin paistettiin kaakaojauheella höystetty kakkutaikinapohja, jonka päälle sen jäähdyttyä levitettiin pussillinen kattilassa kermatilkan kanssa sulatettuja Omar-karkkeja. Päälle tuli vielä sulatettu suklaalevy ja koristeeksi tökittiin suolatikunpalasia.


Oli tosi makeata, mutta suolatikut toivat kivan makuvivahteen.
Eiköhän sekin kokeilu joka tapauksessa tule syötyä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti