keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Shoppailuterapiaa

Nyt piti kyllä vähän turvautua shoppailuun piristämään mieltä.
Uppouduin kenkien ja laukkujen maailmaan, mikäs sen hohdokkaampaa!
No joo, "kengät" tulivat Kaapolle suojaamaan sen kipeitä etutassuja hiekoitussepeliltä ja kosteudelta.Malli on ihan miehekäs ja materiaali neopreeniä kuten sukelluspuvuissa, saa nyt nähdä miten pysyvät jalassa. Ostoksilla kävin Sohvin Eläintarvikkeessa, jonka omistaa Kaapon kasvattaja. Liike on saanut nimensä Kaapon edesmenneen mummun mukaan ja sieltä saa aina ystävällistä palvelua, se sijaitsee Satakunnankadulla ihan eläinlääkäriasema Tuhatjalan vieressä.


Kaapo nyt vähän murjottaa ja kävely ei alkuun tahdo onnistua...
Mulle itselle hain sitten pienen Longchampin pussukan, olen kateellisena katsellut kun tytöt keikuttelevat sellaisia kädessään silloin kun ei tarvitse olla mitään isompaa tavaramäärää mukana. Nyt satuin huomaamaan niitä uusissa kevätväreissä ja ajattelin hankkia oman. Olisi ollut limenvihreää ja oranssiakin mutta valitsin kuitenkin ehkä vähän tylsästi vaalean beigensävyn.Lopuksi esittelen vielä Avonilta tilaamani lisäyksen kruununjalokiviin, keväinen sormussetti, jossa on kimaltava itikka.


Rahaa ei kulunut ylettömästi mutta tuli parempi mieli, varsinkin jos Kaapo pystyy tassuttelemaan ontumatta... Vähän vaan oli ongelmaa kun tossu irtosi pian, olisko kuitenkin vähän liian pieni?
Täytyy vielä kokeilla uudemman kerran.

2 kommenttia:

  1. Tota pussukkaa itsekkin katselin ja kääntelin kädessäni talvella, meikkipussukaksi aattelin mutta löysin sitten ihan toisenlaisen:) no täytyyhän naisella kruununjalokivet olla ehdottomasti. Nyt kun kevät tästä pääsee vauhtiin niin niitä on mukavempi pitää taas esillä, talvella kun ne on piilossa hanskojen sisällä...

    VastaaPoista
  2. Aina noita koruja tekee mieli lisää vaikkei usein tulis käytettyäkään, ei vaan voi vastustaa...

    VastaaPoista