sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Valmistujaiset

Älyttömän nopeasti se aika kuluu; kolme ja puoli vuotta on hujahtanut vauhdilla siitä kun vanhin tyttö muutti poikakaverinsa kanssa Turkuun opiskelemaan. Ja nyt jo vietettiin  poikakaverin valmistumisjuhlia ja päästiin onnittelemaan tuoretta psykiatriaan suuntautunutta sairaanhoitajaa.



Tarjoilut juhlissa olivat herkulliset ja monipuoliset, pöydässä oli pieniä karjalanpiirakoita, kinkkupiirakkaa, fetaoliivipiirakkaa ja mahtavaa kalavoileipäkakkua. Ihan tuli vesi kielelle Sylvillekin, joka kävi lähemmin haistelemassa herkkuja.



Makeana tarjottavana oli Branderin aina yhtä ihanaa suklaabanaanikakkua ja mangojuustokakkua, tuli oikein ähky kun kaikkia piti tietysti saada maistaa.


Nuorenparin vilkas koira Sylvi oli lopulta uupunut juhlista koska joutui koko ajan oudossa tilanteessa vahtimaan ja päivystämään kun väkeä tuli ja meni. Sekin harvinaista kyllä rauhoittui ja oli hetken paikallaan niin että siitä ehti ottaa valokuvia kerrankin.



Nyt on juhlat sitten juhlittu ja tärkeä ja ainakin mun kovasti arvostamani työura sairaanhoitajana voi alkaa. Töitä tulee varmasti riittämään alalla vaikka kuinka päätellen siitäkin, että heti joulunpyhien jälkeen uusi sairaanhoitaja jo rientää töihin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti