lauantai 2. huhtikuuta 2016

Sisustuskärpänen

Tämä lisääntyvä valon määrä väkisinkin vaikuttaa siten, että tekee mieli järjestellä ja uudistaa vähän kotia.
Eteinen sai ihan uutta ilmettä kun löysin Sokoksesta tuollaisen puisen lokerikon, jossa voi säilöä kaikkea pikkutilpehööriä, avaimia ja sellaista. Ja samalla voi harjoittaa pakkomielteisiä toimintoja vaihtamalla puukuutioita kääntelemällä päivämäärää tunnollisesti.


Myöskin eteisen entinen musta matto sai siirtyä syrjään odottamaan pesua ja tilalle hankittiin kevyt ja helppo muovimatto, jonka kääntöpuoli on vaaleampi ja vastavärinen, vaihtelua taas kesää ajatellen.Samalla löytyi keittiöönkin muovimatto sinne sopivissa sävyissä ja nyt vaan odotellaan äskettäin  hankittua ruokailuryhmää, joka on jo tilattu viikkoja sitten mutta saadaan vasta toukokuun alussa. Nämä entiset ovat menossa myyntiin siinä lähempänä, ettei tarvitse olla ilman pöytää kovin kauaa.


Myös olkkariin tuli vaihdettua muutama uusi koristetyynynpäällinen ja torkkupeitto. Seuraavaksi tässä jo pikapuoliin varmaan saadaan alkaa laittaa parveketta kesäkuntoon ja tätä vauhtia on kohta grillauskaudenkin avajaiset. Kivaa kun on valoisaa jo pitkälle iltaan saakka:)

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia - lokerikko on tarpeellinen ja kaunis ja eteisen maton värisävyt hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo välillä ehtinyt unohtaa muovimatot mutta juuri eteisessä ja keittiössä tuntuvat olevan kevyitä siirrellä ja käteviä käytössä:) nyt oli muitakin vaihtoehtoja kun joskus muinoin perusraitaa...

   Poista
 2. Aivan ihania juttuja ja nuo matot ja aah bling tyyny kelpaisi tännekin. <3 Kivaa sunnuntaita Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä blingiä pitää aina vähän olla joukossa;) Mukavaa viikonloppua sinne myös<3

   Poista