keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Iltapäiväleffassa ja drinkillä

Lomalla on aikaa kerrankin lähteä elokuviin ja vieläpä iltapäivällä kun ei ole isompaa ruuhkaa. Amanda lähti kaveriksi katsomaan Onnenonkijan eli bloggaajaleffan, joka kertoo lifestyleblogia pitävästä tytöstä joka pyrkii rikkauteen ja menestykseen. Aihe kiinnosti tietysti erityisesti etenkin ahkerana blogien lukijana, vaikken muuten tuohon kaupalliseen puoleen samaistu.
Ihan kevyt ja viihdyttävä juttuhan se oli sadepäivän ajankuluksi.


Mentiin sen jälkeen tutustumaan Inez-tapasbaariin, jossa Amanda on joskus käynyt ja osasi suositella, mun itse on vaikea keksiä uusia paikkoja ja silloin kun johonkin lähtee syömään, tulee usein valittua tuttu ja takuuvarma paikka ja jopa sama annoskin kun aiemmin.
Inez on rento ja nuorekas paikka, varmasti illalla ihan erilailla tunnelmallinen mutta tällä kertaa siellä ei ollut paljon muuta porukkaa, taisi olla juuri vasta avattukin.
Valittiin yhdessä listalta muutamia erilaisia makupaloja, joita yhdessä sitten maisteltiin.
Olisi ollut ihan mielenkiintoinen tuollainen ylläoleva yllätysmenukin mutta otettiin kuitenkin nyt varman päälle.


Paikka on erikoistunut siidereihin ja muihinkin erikoisempiin juomiin, ja tällä kertaa valittiin houkuttelevat drinkit. Amanda halusi jotain missä on passionia ja mangoa. Mä en edelleenkään opetellut juomaan aikuisten juomia, mistä tytöt mulle aina huomauttaa. Halusin jotain makeaa mutta uudenlaista, kun oli puhe että oon sitä "Sinisten enkeleiden" ja "Ampiaisten" sukupolvea. 
Sain tosi hyvän sekoituksen, joka oli riittävän makea mutta silti raikas. En huomannut kysyä mitä kaikkea siinä oli, mutta vähän niinkuin kirsikalta ainakin maistui.


Herkullisia olivat nuo tapaksetkin kun ei ollut mikään iso nälkä. Maisteltiin niitä ja otettiin runsaasti valokuvia molemmat sopien leffankin teemaan, selfieitä ei nyt kuitenkaan tullut tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti