torstai 7. huhtikuuta 2016

Antaa sataa vaan

Nyt saa mun puolesta sataa kun sain lopultakin hommattua uuden sadetakin. Viime kesän käytetyin vaate oli varmasti sadetakki, joka edestakaisin töihin pyöräillessä oli korvaamaton vaatekappale.
Loppusyksystä jo surinkin kun se alkoi päästää vettä läpi, varmaan vuosien aikana joku pintakäsittely siitä sitten oli kulunut pois. Harmi vaan kun se oli mieleinen Marimekon malli johon olin aikoinaan satsannut, voihan sitä tosin muuten käyttää mutta ei se kunnon sadetta enää pidä.
Mutta nyt mulla on uusi Fransan takki, joka pääsi samantien käyttöön. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan niin paljon tarvittaisi kun viime kesänä.


Alkaa olla myös riittävän lämmintä, että villakangastakeista pääsee siirtymään kevyempiin kevätasuihin ja tässä Ellokselta tilattu musta A-linjainen takki jota en vielä ole tarjennut käyttää, sen verran koleaa on täällä ollut kun aurinkokaan ei ole nyt näyttäytynyt.


Samalla kertaa ostin myös vaalean kesäisemmän puseron, jonka voi vetää olkapäitä paljastamaan lämpötilojen noustessa.


Tässä samalla esittelen myös kolmet vähän käytetyt kengät, jotka valkkasin työkaverini tuomista kasseista. Hänellä oli kirppikselle menossa suuri määrä 36 ja 37 koon jalkineita, joita sovittelin innoissani. Kovin monella ei ollut sopivan kokoista jalkaa, joten olin hyvissä asemissa valitsemassa ja nämä sitten päädyin ostamaan edullisesti.
Kyllä kierrätys on fiksua, usein onneksi löytyy uusi tyytyväinen omistaja vaatteille ja tavaroille joita ei enää käytetä. Noi valkoiset kengät vaikuttaa siltä ettei niitä olisi käytetty ollenkaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti