lauantai 29. marraskuuta 2014

Iltapukukierros

Nyt tulee taas näytille harvinaista kuvamateriaalia ja kyse ei tosiaankaan ole mun iltapuvuistani, missä mä nyt sellaisia käyttäisin:)


Nuorin tyttö meni hankkimaan itselleen pari pitkää iltapukua, tämän mustan vaan koska ihastui siihen ja ajatteli että tälle ajattomalle mallille löytyy varmasti käyttöä jatkossa. Ja nyt ei sitten kiinnitetä huomiota kuvien laatuun ja valaistukseen yms. koska en edes väitä osaavani ottaa laadukkaita kuvia, kun nyt joka puolella blogeissa valitetaan valoisan ajan vähäisyydestä ja kuvaamisen vaikeudesta... Kuvat on otettu ihan vaan eteisessä lampun alla;)

Mutta vaikeampi valinta tulikin eteen kun yksi kaveri oli ehdottanut häntä seuralaiseksi RUK:in  tanssiaisiin perhetuttavalleen, jolla ei ollut sopivaa daamia omasta takaa tiedossa. Tyttöhän tarttui innolla tilaisuuteen kun kyseessä on juhlat joihin saa laittautua ja pukeutua oikein antaumuksella.
Pitkän harkinnan jälkeen juhlapuku tilattiin Kiinasta omien mittojen mukaan ommeltuna ja nyt kun se toimitettiin perille, niin se oli täydellisen sopiva ilman mitään lyhennyksiä tai korjauksia.
Kyllä tässä asussa kelpaa lähteä juhlimaan ja luulisi ettei tuntemattoman kavaljeerinkaan tarvitse hävetä lainadaamiaan. Tähän sitten vaan kampausta ja meikkiä kehittelemään, koruja tämä mekko ei juuri vaadi, ehkä jotkut näyttävät korvikset vaan...

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ite en oo koskaan pitkää pukua omistanutkaan;)

   Poista
 2. Kauniit puvut. Minä tarvitsisin tuollaisen pitkän yksinkertaisen puvun, mutta en ole jaksanut ponnistaa kaupoille saakka. Nyt jää bileet ilmeisesti väliin :(

  VastaaPoista
 3. No eipä meilläkään kaupoille mennä, netissä vaan roikutaan ja tilaillaan...

  VastaaPoista