lauantai 15. marraskuuta 2014

Mekon pikapyrähdys

Olin jo jonkin aikaa ihaillut Junarosen sivuilla yhtä juhlamekkoa ja yhtäkkiä havahduin että oikeastaan juhlakauden ainoa käyttötilaisuus sille olisi entisten työkavereiden tapaaminen uudessa Torni-hotellissa.
Tein sitten tilauksen viime hetkellä ja jännitin miten toimitus ehtisi perille. Hyvin se ehti ja mekkokin oli kiva, ainoa vaan kun mä oon niin lyhyt, niin vyötärön paikka ei osunut ihan kohdalleen ja sitä joutui koko ajan nykimään ylöspäin varsinkin kun helmaosan helmikirjailu oli aika painava.Joka tapauksessa juttu meni niin, että valmistauduin iltaan huolella, tosin kyllä väsyneenä valvomisesta.
Sain kyydin äitiyslomalla olevalta tuoreelta äidiltä, joka oli tulossa paikalle vain noin tunniksi vauvan syöttöjen välissä.


Oli perjantai-ilta ja paljon väkeä liikkeellä, hotellin hissiinkin joutui jonottamaan kauan ja ylhäällä oleva näköalabaari oli tupaten täynnä väkeä.
Tylsä ja väsynyt mamma teki siinä nopean ratkaisun ja päätyi seisomaan ja vaihtamaan kuulumisia työkavereiden kanssa sen tunnin ajaksi ihan kuivin suin.


Kotona oli odottamassa siideriä kylmässä ja mun oma vauva, joten palasin työkaverin kyydissä viettämään iltaa Honeyn seurassa ja vaihdoin mekon rennompaan kotiasuun;)

4 kommenttia:

  1. Kiva mekko , onneksi pääsi edes vähän ulkoilemaan ;) Me käytiin ulkona syömässä ja kipinkapin kotisohvalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu se sohva kutsuvan täälläkin vaan... Ei vanha ihminen jaksa bilettää;)

      Poista