keskiviikko 15. tammikuuta 2014

PepsiMaxin tuunausta

En ole ikinä juonut kahvia lukuunottamatta lapsena kun oli pakko maistaa kylässä, enkä aio enää opetellakaan kahvinjuojaksi tällä iällä.
Sen sijaan mun paheeni on Maxipepsi, jota juon päivittäin ja tunnustan olevani siitä riippuvainen. Päivä ilman pepsiä niin päätä alkaa särkeä...
Muutkin colajuomat käyvät, mutta PepsiMax on ehdoton suosikki. Välillä ostan rakastamaani cherry- tai vaniljacolaa, mutta niitä ei tahdo olla myynnissä kun harvoissa paikoissa ja nekin tölkeissä.


Niinpä olen aina joskus itse maustanut vaihteen vuoksi colaa, ihan sitruunasta tai limestä puristettu mehu tuo välillä kivaa raikkautta juomaan, varsinkin kesähelteellä se on ihanaa kun laittaa jäitä joukkoon. Mä tosin laitan aina jäitä colajuomiin.
Ja kun makeaa tekee mieli, niin kauppojen leivontahyllyistä löytyvällä vanilja-aromilla saa tehtyä omatekoista vaniljacolaa.


Nyt riemastuin kun satuin löytämään Punnitse ja Säästä-myymälästä kolme isoa, erilaista makuaromipulloa. Ostin innoissani hazelnut-makua, koska olen American Dinerissa pari kertaa tilannut juuri pähkinäcolaa ja tykännyt siitä kovasti.


Kokeiltavaksi jäivät vielä caramel ja vanilja, täytyy nekin testata sillä 750 ml pullo maksoi reilut 13 e, mutta siitä riittää kyllä moneksi kerraksi maustetta juomiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti