torstai 30. tammikuuta 2014

Onneli ja Anneli

Tänään oli taas vuorossa leffailta. Tällä kertaa mentiin katsomaan Marjatta Kurenniemen kirjoihin perustuva lasten elokuva Onneli ja Anneli. Leffaseurana oli yksi tyttäristä ja lapsuudenystävä, jonka kanssa olemme pienenä lukeneet nuo kirjat. Muistan että mulla itselläni oli "Onneli ja Anneli ja orpolapset", joka oli aika jännä silloin.


Pakkohan se oli mennä katsomaan millaisia seikkailuja kuului kahden ekaluokkalaisen tytön kesään, kun he muuttivat kahdestaan asumaan Ruusukujalle.
Elokuva oli hyvin toteutettu ja musta se oli ihana. Siinä oli kaikkea söpöä, pastelliväristä ja suloista. Oli poneja, koiranpentuja ja kikatusta. Oli ruusuja, saippuakuplia ja ilmapalloja ja tarjolla suklaata, jätskiä, marenkia ja lättyjä:)


Hymyilytti polkkatukkaisten pikkutyttöjen ilmeet ja söpöys. Ja selvitettiinhän siinä rikoskin ja saatiin rosvo kuriin ja järjestykseen... Kiva lastenleffa jossa ei ollut kännyköitä ja tietokoneita ja hurjia tehosteita. Ja nauratti vähän miettiessäni jostain lukemaani arvostelua, jossa mainittiin että aikuisnäyttelijöillä oli vähän kesäteatterimeininki päällä, niinhän se vähän olikin mutta ei haitannut mua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti