perjantai 3. maaliskuuta 2017

Helmikuun puolelta

Kivan valoisaa alkaa jo olla kun päästiin maaliskuun puolelle, yövuorosta aamulla lähtiessäkään ei ole enää pimeää, katuvalotkin sammuvat jo seitsemän jälkeen.
Tässä Honey jäi portaille miettiväisenä kun mamma lähti taas yötöihin; meniskö sitä ylös vai alas...

Honey toivotteli hyvää ystävänpäivää kaikille pöllökaverinsa kanssa.

Vähän kuiva käpykakku, mutta kesällä on varmaan tarjolla vähän mehevämpää vaihtoehtoa.

Mies yllätti kukkakimpulla ja se on pysynyt ihme kyllä vieläkin kauniina ystävänpäivästä saakka.


Kävin meidän lähikaupassa elintarvikeostoksilla; kahta erimakuista suolaa ja maustettuja popcorneja joita en ole vielä raskinnut maistaa. Muuten sieltä lähinnä saakin vaatteita, ihastelin Pura-malliston neuleita ja laukkuja samalla.

On toi Kalenterimania vakava sairaus, vähän väliä tulee tilattua uusia tarroja, teippejä yms. kun ne vaan on niin houkuttelevia.

Pitkästä aikaa tuli käytyä kampaajallakin laittamassa väri kuntoon ja hupsista vaan hiukset oli niin kasvaneet, että noustiin jo pitkien hiusten hintaluokkaan.

Oman pihan vadelmista tein rahkaa, ihanan kirpeää oli.


Vähän on kevään lähestyessä sisustusintokin herännyt, hankin pientä uudistusta olohuoneeseen kuparinvärisellä tuikkukupilla ja sohvatyynyillä.

Välillä on sentään aurinkokin paistanut pistävän sateen ja jäätikkökelin lomassa ja ollaan päästy pikkuisen järven jäällekin kävelylle vaikka tänä vuonna on ollut harvinaisen huono tilanne, enkä paljon rantaa kauemmas aio lähteäkään. Saa nähdä jäikö se lenkkimaasto tänä vuonna tähän.2 kommenttia:

  1. Kiva kuvia :) Honey on aina yhtä söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Honey on aina yhtä outo;) saa nähdä pääseekö peto irti kun tulee kevät ja villieläinten hajut leijuu mökillä...

      Poista