torstai 12. helmikuuta 2015

Helmikuun Livbox

Pitkästä aikaa olikin tavallista enemmän innostusta herättävä Livbox ystävänpäivän kunniaksi. Mukana oli yllätyksenä Iberon koru, mutta lisäksi kaksi tuotetta jotka oon ollut aikeissa ostaa muutenkin.Toinen oli Nivean 3-in-1 Micellar Water; hellävarainen neste joka puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa ihoa samalla. Kokeilin sitä heti ja totesin että hyvin puhdisti, voisin sillä korvata aamuisen pelkällä kasvovedellä pyyhkimisen jatkossa.
Tyttö heti iski silmänsä Garnierin hiuksiin jätettävään seerumiin, joka lupaa antaa extratuuheutta ja se me taidetaan ottaa yhteiskäyttöön.
Eucerinin suihkussa käytettävä vartaloemulsio ei kauheasti sytyttänyt, haaveilen seuraavaksi mieluummin Bodyshopin kookoksentuoksuisesta vartalovoista...


Nykyisen meikkivoiteeni loppuessa olin suunnitellut seuraavaksi hankkivani kokeeksi Lumenen uutta kevytmeikkivoidetta ja nyt sen sain sopivassa sävyssä vielä. Sen luvataan sopivan aikuiselle iholle ja antavan tasaisen ja luonnollisen jäljen.


Mukana oli myös Paesen mattapintainen luomiväri neutraalissa kashmir-sävyssä. Nyt ei vaan ole viime aikoina kovin usein ollut luomiväreillä käyttöä ja mulla on olemassa niitä useamman värin settejä, mutta tollanen yksittäinen nappi voi olla ihan kiva kesällä kuljetella mukana.


Sitten oli vielä tämä Iberon kaulakoru, jolla voisi halutessaan ilahduttaa ystävää mutta taidan ilahduttaa ihan itseäni tällä kertaa, tykkäsin siitä niin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti