lauantai 28. helmikuuta 2015

Flunssaa liikkeellä


Edellinen viikko meni voimattomana kunnon flunssan kourissa, edelleenkin nenä vuotaa jatkuvasti ja olo ei ole vieläkään ihan normaali, mutta töihin ja öihin on jo palailtu. Nyt on vuorostaan vanhin tytär meillä sairastamassa. Kotona ollessani hemmottelin itseäni kukilla, Pirkan reilun kaupan tulppaaneja ja ruusujakin tuli ostettua lääkärireissulla.
Joukossa oli onnettoman pieni tulppaaninrääpäle, jonka aukeamista ja selviytymistä jännitin.

Ennen matkalle lähtöään mies avasi pääsiäiskauden ja osti ensimmäiset suklaamunat. Uskokaa tai älkää niin mun omani on vielä koskematon, ei ole nyt herkut maistuneet.

Sängyssä tuli vietettyä aikaa enemmänkin ja yöpöydällä yllättäen seepra tarjoilee mulle käsivoidetta ja pitää ponnarit tallessa...

Lukeminen meinasi loppua kesken, mutta jaksoin lopulta käydä kirjastossa ja valitsin vaihteeksi ruotsinkielistä luettavaa.


Niitä kukkia sitten tuli ihailtua ja kuvattua kun vietin aikaa kotosalla Honeyn kanssa, joka on kyllä ihme luolakoira, aina jossain tyynyjen ja peittojen alla kuten tässäkin. Ellei sitten rehvakkaasti valloita mun tyynyäni silloin kun en ole paikalla.


Nyt on mamma kyllä lopullisesti seonnut, jalassa tekonahkahousut:) Löysin 12 eurolla loppualeista, etuosa on tollaista nahkaa ja muuten collegehousut, jotka on mukavat päällä ja vieläpä ainoat housut jäljellä ja mun kokoani, joten pakko oli ostaa. Voi kyllä olla etten poistu niissä kotoa, vähän sellaista palautetta tuli tyttäreltä.

Nyt on taas yövuorot meneillään ja kuvassa aamun ihana hetki kun saa suunnata kotiin nukkumaan.

Edelliset jättishampoot kuluivat loppuun ja tilattiin yhteiskäyttöön uudet, tuuheuttavat ja herkullisen tuoksuiset aineet.

Kevättä varten lisää leopardia, maaliskuu on jo ovella ja odotan innolla että saan nastajalkineet talvisäilöön, vaikka täytyy sanoa että kyllä ne ovat varsinaiset hengenpelastajat näillä keleillä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti