perjantai 5. toukokuuta 2017

Kunnon työkengät

Varsinkin kun on viimeaikoina joutunut kärsimään jalkavaivoista, osaa arvostaa kunnollisia työkenkiä, koska työvuoron aikana kuitenkin kertyy tuhansia askelia. Täytyy tunnustaa että välillä sitä on töissäkin menty vieläpä jollain feikki-Crocseilla, jotka eivät ole kyllä kamalan hyvät jalalle. 
No mun kantapäävaivani ei tosin nyt ole huonoista jalkineista lähtöisin, mutta silti panostin ja vaihdoin vanhat Maahiseni samaan hyväksi koettuun malliin, mutta valitsin tällä kertaa pinkit pandat piristykseksi, varsinkin kun oon tunnetusti myös pandafani (kirahvien, seeprojen ja leopardien lisäksi).


Lääkäri suositteli kantapääkivusta kärsiville pientä korkoa myös kotioloissa käytettäväksi ja tässä mallissa onkin hiukan kiilakorkoa ja kantapäissä  vielä ilmatyynyt vaimentamassa kantaiskuja, joten näitä erityisesti suositellaan jalkavaivaisille. Mulla oli aiemmin nämä mustan ja hopean sävyisenä, mutta nyt tuli ainakin vähän vaihtelua työlookiin.
Ja kun otti saman mallin kuin ennenkin, oli helppo tilata verkkokaupasta sovittelematta. Aikoinaan Koukkuniemessä, joka oli iso laitos pidettiin jatkuvasti eri firmojen työkenkäesittelyjä, joissa oli mahdollisuus sovittaa ja tilata eri malleja mutta toista se on nykyään pienemmässä yksikössä.


Nyt on ainakin uudet raikkaat työkengät ja vanhat pinttyneet ja vuosia käytössä olleet saivat väistyä.


2 kommenttia:

 1. Söpöt sandaalit :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopis ehkä paremmin päiväkotiin mutta saahan sitä meilläkin olla söpöä;)Hauskaa viikonloppua teille myös!

   Poista