lauantai 20. toukokuuta 2017

Juhlapäivä Turussa

Eilen kauniin keväisenä päivänä ajeltiin Turkuun juhlistamaan merkittävää määränpäätä esikoisen elämässä. Asiaan kuului tietysti pysähdys Urjalan makeistukussa ostamassa karkkia, joka on ollut aina odotettu juhlahetki Turun reissuilla.


Mutta varsinainen juhlan aihe oli Lindan valmistuminen yleisen kasvatustieteen maisteriksi. Meidän perheen teoreetikko on nauttinut opiskelusta täysillä ja pääsi vielä lisävuodeksi jatkamaan pedagogisia opintoja, mutta nyt on urakka lopulta ohi ja matkasimme nostamaan sen kunniaksi maljat ja onnittelemaan vastavalmistunutta arvokkaaseen juhlatilaisuuteen Turun VPK:n talolle.

Kuultiin puheita ja musiikkiesityksiä ja pitkästä aikaa Suvivirsikin; aikoihin ei ole enää ollut koulun kevätjuhlia, jossa se oli aina kohokohta ja kesän alkamisen merkki ja se toikin ihan nostalgisen olon.


Saatiin oma kappaleemme gradusta sidottuna vihreisiin kansiin ja aion tutustua siihen tarkemmin ja lukea vielä kannesta kanteen.


Juhlan kunniaksi menimme vielä Pippurimyllyyn kunnon pihviaterialle. Mä söin ylinnäolevan herkullisen chateaubriand-annoksen ja muut tilasivatkin allaolevan pippuripihvin lukuunottamatta Lindaa joka nautti punaviinihärkää. Oltiin kaikki erittäin tyytyväisiä ruokaan ja ajeltiin vatsat täynnä takaisin Tampereelle ja jätettiin Linda suunnittelemaan tulevaisuutta ja työuraa; vielä on auki mihinpäin Suomea nuoripari työn perässä alkuun päätyy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti