keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Kalenteri-innostus jatkuu

On kyllä vaarallista seurata Kalenterimanian Facebook-sivuja, siellä kun on aina toinen toistaan hienompia ideoita ja kuvia kalenteriaskarteluun liittyen.
Niinpä sitten mullekin kävi niin, ettei yksi kalenteri enää riittänyt. Mulla on tuo Happyplanner, jota oon innolla käyttänyt ja koristellut, mutta se on niin painava ja iso, ettei sitä jaksa kuljettaa laukussa mukana.
Aloin etsiä pienempää mukanakuljetettavaa kalenteria ja kävin juttelemassa mukavan Sandy Talarmon kanssa Hämeenpuiston vihkokaupassa ja sainkin onneksi käytännössä huomata, että Carpe Diem, jota olin vähän harkinnut oli sekin liian iso.

Sandy lupasi tilata loppuvuodesta Color Crush-kalentereita, ja jäin odottelemaan vielä. Olin kaavaillut kullanväristä mallia kun kerran kimalluksesta tykkään, mutta ikävä kyllä ne olivatkin sitten loppuunmyytyjä. Onneksi Sandy kertoi että hänellä oli juuri sellainen malli, jonka hän oli hankkinut itselleen käytettynä eikä sitä innostunut ottamaan omaan käyttöön ja siitä sitten sovittiinkin kaupat.

Mukana tuli paketti josta löytyi kalenterisivut, välilehtiä yms. käyttämättömänä ja otinkin onnellisena uuden kalenterini käyttöön vuoden alusta. Päädyin sellaiseen tulokseen, että kun ison kalenterin kanssa olen "luovempi" ja käytän enemmän värejä, niin tässä pienemmässä versiossa pitäydyn vaan kullassa, mustassa ja valkoisessa koristelujen osalta, ettei tule liikaa stressiä ideoida jatkuvasti kahta eri viikkonäkymää. 

Nyt onkin tilauksessa iso satsi kullankimaltavia tarroja, joita odotan sormet syyhyten ja sopivia teippejä vielä pitää haalia lisää kunhan tässä kerkiää.2 kommenttia:

 1. Hei!
  Oletkos tietoinen sellaisesta nettisivusta kuin persoonallinen kalenteri. Siellä saa tuunata kalenteristaan omannäköisen ja jatkaa vielä sittenkin kun sen saa käsiinsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos tää nyt on sama niin mulla oli niitäkin parina vuonna ja sommittelin kannet omista valokuvista:) kivoja nekin...

   Poista