maanantai 24. lokakuuta 2016

Yllätettiin itsemmekin

Pari viimeistä kuukautta on mennyt pähkäillessä ja  punnitessa seikkoja puolesta ja vastaan liittyen oman kesämökin ostoon. Ja vaikka järki ja varovaisuus sanoisi toista, niin sydän sanoo puolestaan toista...
Me ollaan aina oltu todella nopealiikkeisiä myös asuntokaupoissa ja muutettu yhteisestä päätöksestä yleensä aika yllättäen, vaikkei olisi ollut mitään pakottavaakaan tarvetta vaihtaa eri osoitteeseen.


Nyt sitten viime torstaina meistä tuli tilallisia, kun tehtiin kaupat pienestä, hyväkuntoisesta mökistä aivan järven rannalla. Tämä vuodenaikahan ei ole varmasti kovin vilkasta aikaa mökkikaupoilla, eivätkä maisemat esiinny täysin edukseen,  mutta nyt on kiva talven aikana jo pikkuhiljaa sisustaa ja valmistella paikkoja kuntoon kesäsesongiksi.
Mökki on kyllä talviasuttava, mutta tuskin sinne kireimmillä pakkasilla ja runsaan lumen aikana tekee mieli, mutta tässä on vielä kuitenkin aikaa suunnitella, mittailla ja hankkia jo valmiiksi tarpeellisimmat kalusteet.


Oon kyllä tosi tyytyväinen ja onnellinen tästä löydöstä ja tämä edessä oleva raskain ja pimein vuodenaika toivottavasti taittuu nopeasti suunnitellessa ja sisustaessa. Jatkossa varmaan paljonkin aiheeseen liittyvää juttua tiedossa...6 kommenttia:

 1. Rutkasti Onnea oman mökin omistajille. Eipä ole jatkossa ongelmaa mihin rahansa laittaa ��
  t Päivi &Co

  VastaaPoista
 2. Onnea tuoreille mökin omistajille! Toivottavasti viihdytte mökillä hyvin ja talvi menee nopeasti mökkikautta odottaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tullaan viihtymään ja jos olisi vähäluminen ja leuto talvi niin se olisi talviasuttavakin...

   Poista
 3. Hienolla paikalla on! Se on aina energiaa antavaa, kun uskaltaa tehdä jotain mistä on haaveillut, ja aloittaa jotain uutta. Tsemppiä pimeän ajan kestämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisaa syksyä sinnekin:) Kyllä se aika onneksi kuluu nopeasti, joulutouhujen jälkeen ollaan jo paremmalla puolella!

   Poista