sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Rento vapaapäivä

Kovin usein ei mulla osu viikonlopuille vapaata ja tällä kertaa ennakoitiinkin ajoissa ja sovittiin Amandan kanssa että vietetään äiti-tytäraikaa ja käydään elokuvissa. Ei olla kunnolla nähty aikoihin, koska kesä meni Amandallakin pitkälti töitä tehdessä eikä hän enää joka viikko pistäydy kotona.
Mentiin ensin syömään hiljattain Tampereella avattuun Naughty Burgeriin ja siellä olikin paljon porukkaa, mutta onnistuttiin kuitenkin saamaan pöytä melkein heti.


Mä otin hampparin, jossa oli mm. sinihomejuustoa ja pekonihilloa ja lisäksi bataattiranskalaiset pimpattuna tulisella kastikkeella, sipulilla ja jalapenolla. Oli kyllä herkullista!


Amanda valitsi juustohampurilaisen ja jänniä friteerattuja makaronijuustopalleroita ja tykkäsi myös annoksestaan. Hän on ehtinyt testata paikan jo kertaalleen aiemminkin.


Saatiin toteutettua suunnitelmamme, vaikkei ehdittykään hakea ennakkoon varattuja lippuja ja käytiin katsomassa uusin Bridget Jones-elokuva, joka oli kyllä oikein hauska, mutta olin ensin vähän ymmälläni kun en tiennyt ettei se perustukaan mihinkään kirjaan. Mulla on se uusin kirja, ostin sen heti silloin kun se ilmestyi, enkä tajunnut ettei tää elokuva liittynytkään siihen mitenkään.
No joka tapauksessa oli kiva käydä pitkästä aikaa elokuvissa, viime kerrat ovat muuten olleetkin aina jotain päivänäytöksiä joissa on ollut vaan kourallinen väkeä, niin nyt tunnelmakin oli vähän erilainen. Kiva viikonloppu oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti